Tillbaka igen..

..efter en helt underbar festival! Vi åkte hem (till älsklingen) på lördag natt, och jag skall hem till Göteborg senare ikväll. Jag vill inte hem! Jag vill tillbaka till Borlänge med en jävla massa musik och gött folk. Känns sjukt att jag skall jobba imorgon igen, och jag tror fan att detta får bli sista jobb-veckan. Inte mer än två veckor till i alla fall. Festivalbilder och lite rescensioner får bli ikväll eller imorgon :) Men kan i alla fall tala om att Sex Pistols var mycket bättre än vad invalida rescensioner i diverse tidningar säger. Det är som vanligt, dom stämmer aldrig. Nu funderar jag på att ta en uppfriskande promenad, det är ju trots allt tjugo grader ute.. Påtal om väder, för en gångs skull hade man tur med den saken! Strålande sol och hundra grader med uppfriskande vind istortsett hela tiden. Och vet ni varför? Jo, för att jag inte packade ner varken shorts, kjol eller bikini. Haha ♥

Nervös :S

Nu är jag inte bara pirrig längre, utan jäkligt nervös :S Varför vet jag inte, jag är väll så speedad nu helt enkelt att varenda mystiska känsla kommer fram, haha!
Bilen rullar väll härifrån om ungefär en halvtimma. Andas, andas.. IIHIH!!
Jag kommer nog skriva igen på söndag eller måndag, så får ni höra hur jag hade det :D
Puss & Kram!! ♥

Cake Beauty Satin Sugar Hair & Body Refreshing Powder, Lighter Hues




Skäm bort dig själv med denna tids-besparande godhet på burk.

Detta krämfärgade puder är idealiskt för skönhetsdrottningar med blont, ljust eller ljusbrunt hår (eller allt emellan). Pudra denna lätt pigmenterade formula över hår och/eller kropp, även den ljusaste av hudfärger kommer att få en vacker färg.

En perfekt dubbelverkande produkt som gör dig magiskt vacker utan massa krångel.

Håret: Pudra lite av detta sidenmjuka puder i dina händer och för dem sedan genom håret för att ta bort överskottsolja. Fräschar upp mellan hårtvätt och lämnar ditt hår med en känsla av att vara fantastisk, precis som du!

Kroppen: Pudra över hela din kropp. Denna lyxiga blandning kommer att få din hud att dofta gott samtidigt som du känner dig ren, fräsch och din kropp kommer att stråla.

Denna dubbelprodukt innehåller inget talkpuder och är berikad med ringblomma och kamomill som mjukgör och lenar. Sötnosar säger att den doftar som nybakade citronkakor.

Nej, den här vill man ju inte alls ha? Finns även för er med mörkare hår och hud.
50 gram, 185:- på elven.se


Pirrig :D

Sådär, efter en hel dag (nästan i alla fall) på resande fot känns det skönt att alldeles alldeles strax få gå och lägga sig. Imorgon skall jag packa älsklingens saker, göra mig iordning för avfärd, laga mat och annat smått och gott. Så jag får nog inte tråkigt medans älsklingen jobbar, plus att jag slipper tänka på hur pirrig jag är. För faa-an vad jag längtar! :D
Nu skall jag in och göra mig iordning innan jag kastar mig i säng och somnar bums! God natt ♥

I let them see my soul that day.

Jag har kommit på att denna sommaren kommer blir en jäkla musik-sommar :D
Nu: Peace and Love.
Juli: Springsteen (pappa köpte biljett till mig och älsklingen igår :D), Thåström + Kent, samt börjar Wacken
Augusti: Wacken, Way out West (har inte biljett än, men det skall fixas!)

Kanske har glömt någon, men än så länge ser det ju lovande ut :)

Håller just nu på att fixa till det sista, och lägger över lite musik till mobilen. Känns som om jag som vanligt kommer glömma hälften av allt jag ka ha med mig, haha. Var inne och kollade hur vädret i Borlänge skall bli, och det skall vara typiskt sånt där sol ibland - regn ibland väder. Det vill säga att man måste ha med sig jättemycket kläder så att man inte sitter där i stekhetta med galonbyxor. Eller i stormen med bikini. Och jag som från början alltid har med mig kläder för ett år, har tagit den största väskan jag kunde hitta på vinden. Med hjul då förstås, och jag kan lova er - den är gigantisk!
För övrigt diggar jag denna tatueringen grymt mycket, haha! Hur ball är den inte? ^^
Och nu måste jag springa. Hur skall detta gå med all packning? Åh nej, jag är säker på att jag har glömt hälften :( ♥

Men vad blire?

Skulle rita en sak, men det blev någonting annat. Skit samma, blev bara  nöjd med överdelen, och det går ju inte direkt att sudda resten :(  Den är ju inte klar än heller, men gud vad hungrig jag blev! Och vad klockan är mycket, som vanligt :)
Idag har jag jobbat, sedan vart det hem och hänga tvätt / tvätta, börja packa och.. rita ^^
Nu märker jag att jag måste vara uppe hela natten. Och allt pga. att jag hittade en pennvässare i lådan, och tänkte att jag skulle vässa mina färgpennor.
Herregud vad jag slöddrar. Nu skall jag göra nytta! God morgon. ♥

Pigg, Piggare, Trött.

Att jag aldrig kan sova när det behövs! Skall ju snart upp och till jobbet, och inte har jag sovit speciellt mycket det senaste heller. Vilken tur att lilla Kattis har slutat somna sju, och kan vara vaken med mig på msn då :D Haha, och jag har vart ritsugen hela dagen, och nu kom det tillbaka. Sätter jag mig med det nu så är jag fast ända tills klockan ringer. Imorgon är det bara en dag kvar tills jag åker! :D Har därför jättemycket att göra;
  • Jobba
  • Komma hem och skriva packlista (om jag inte gör det ikväll)
  • Göra packlistan nödvändig, dvs. Packa
  • Städa rummet
  • Göra mig iordning (sådana där viktiga saker som måste göras innan avfärd)
  • Och fasen, jag måste ju tvätta!
Hur ska detta gå? Kläderna kommer ju vara blöta i väskan nu bara för att jag är så glömsk! Uhamejen, får bli plastpåsar och upphängning när jag kommer hem till älsklingen, haha.
Eftersom jag ändå bara sitter här och inte kan somna, tänker jag ta och skriva packlista åtminstone.
Sedan måste jag sova, så jag säger god natt nu! ♥


Frisyren



Lovade ju att lägga upp en bild på frillan, denna bilden är ju inte direkt bra - men den ända jag har. Så varsågod ^^ Och nu går åskan också! ♥




Länkar till diverse hemsidor

Letade just efter ett inlägg, och upptäcker att det inte publicerats överhuvudtaget. Hmmf, konstigt.. Men men! Publicerar det därför nu istället (medans jag väntar på att LA ink skall laddas klart, mihi).

5 juni -08

Äntligen finns det saft i huset! Jag tvingade Jossie följa med mig och handla för ett stund sedan, och då bad hon mig att länka lite hemsidor till henne, med diverse smink-hud/hår/nagelvårdsprodukter etc. Så då tänkte jag att jag lika gärna kan göra det här :)

www.eleven.se
Antagligen min absoluta favorit. Stort utbud, och jag tror nog jag vill ha precis allt! Skit mycket coola grejer där, allt från smink och hårvårdsgrejer till inredning och kosttillskott.

www.strawberrynet.com
Vet jag en parfym jag vill ha, så köper jag den här! Stort utbud på olika märkesparfymer,smink och hudvårdsprodukter - till bra priser.

www.fouches.se
Även här ett bra utbud, och hur mycket som helst man vill ha. Dessutom är det billigare än om du skulle gå till t.ex. Åhléns. Dom har märken som till exempel; Dr Hauschka, Nuxe, Primavera, Too Faced osv. Dessutom säljer dom också smycken, parfymer och doftljus!

www.cestca.e-butik.se
Dessa har inget stort utbud, men har otroligt söta förpackningar till sminket (vilket har jäkligt stor betydelse enligt mig^^ ). Dom säljer som sagt smink, vilka mestadels kommer från USA.

www.sephora.com
Otroligt lyxig webshop, med ett väldigt stort utbud av de allra flesta stora märkena. Finns väldigt mycket "naturliga" produkter så att säga, därför är det inte speciellt konstigt att priserna är lite högre (beroende på vad man jämför med).

www.hqhair.com
Elisabeth Arden, Dermalogica & Agent Provocateur är bara några av alla märken som finns här. Hemsidans namn är lite missledande, då HQHair (förutom hårvårdsprodukter) bland annat också säljer smink, hudvårdsprodukter och parfymer.

Sådär mina vänner, hoppas ni hittat åtminstone en ny hemsida att sitta och frossa i ^^
Nu ska jag städa i mitt rum, så att älsklingen inte drunknar i klädhögen när han kommer :) ♥


Hårgrejer!



Som ni ser har jag köpt mig lite hårgrejer idag, och tänkte att jag dessutom skulle recensera produkterna efter det att jag använt dem :)

Toni and Guy Refreshing Dry Schampoo
Köpte jag på Åhléns för sisådär 120:- . Tänkte att det skulle vara bra att ha nu (speciellt) till P&L, eftersom jag inte tror det kommer bli speciellt mkt hårtvättande där. Och jag vill gärna att håret skall vara någorlunda fräscht :) Får se hur den funkar, och hoppas på det bästa!

Schwarzkopf Osis+ Dust it
Ett puder som man pudrar vid hår-rötterna för en upplyftande och matt effekt. Jag köpte den på Panache för 130:-, och vet att den är riktigt bra. Man kan styla håret precis som man känner för det; allt från extremt ruffsigt till en bara lite upplyftande effekt - så att håret inte ligger så tråkigt och platt som det kan göra ibland. Håret mattas dessutom av, och blir därför inte så fett som det kan bli av spray eller vax. Inte nog med det håller den väldigt länge!

L'Oréal Elvital Solar After Sun
En hårinpackning som egentligen är till för att använda efter att håret blivit utsatt för mycket sol och salt/klor-vatten. Jag tänker dock använda det som vanlig hårinpackning, eftersom det gör håret mjukt, lent och glansfullt och dessutom bevarar/framhäver hårets färg. Jag köpte det på Åhléns för bara 40:- (extrapris), och då är ändå "flaskan" på 150 ml.



Torsdag

Sitter och är lite småstressad, eftersom jag skall ta bussen till jobbet idag - och inte vet när den går.
Men nu när jag gick in på västtrafiks sida ser jag, och fyfan det tar en timme att komma dit med buss. Det har det inte gjort innan, men dom verkar ha ställt in Orange Express. Jag blir så trött, haha!

Så vad händer idag? Jobba (slutar 17.00 idag), sedan skall jag på något sätt ta mig till centralen och möta upp älsklingen, sedan hem. Plus handla där emellan någonstans.



Nu måste jag springa! ♥

Onsdag

Nu är jag lite orolig! Har känt mig lite smått illamående av och till både igår och idag, och så får jag reda på att Martin spydde som fan så fort han kom hem från jobbet idag. Jag hoppas verkligen inte att jag har något sådant. Men med tanke på min tur hela tiden (läs: extrema otur i allting) så kommer väll jag också få det lagom till P&L.

Nu har jag dessutom gjort en liten förslagsskiss till dig, Jossie ^^
Det blev elefanterna, men än så länge är den inte riktigt klar.
Hon skall tatuera sig den flickan, och bett mig hjälpa henne lite med att rita motivet.

Från det ena till det andra. Nu har mamma och pappa åkt, och jag ska gå ner och laga mat som jag skall ha med till jobbet imorgon. Tro det eller ej, men det här var tredje dagen i rad som jag åt pizza. Har ätit pizza sex gånger på en vecka nu, hjälp!♥

Tisdag

Åtta dagar kvar tills vi åker :) Jäklar vad jag längtar! Snackar såklart om Peace and Love. Fast lite besviken är jag på spelschemat. De flesta bra artisterna spelar på lördag - och då självklart samtidigt. På torsdag är det In Flames, klockan kvart i ett på natten, kommer nog bli hur häftigt som helst! Såg ju dom förra sommaren också, mihi.
Imorgon åker mamma och pappa igen, så jag är ensam hemma ännu en långhelg. Gött att bara gå runt och dra och rensa huvudet.
Jobbar som vanligt imorgon, och slutar 1700 på torsdag. Jag är så fruktansvärt trött på mitt jobb, jag vill bara vara arton nu så att jag kan jobba med andra grejer - som jag är intresserad av. Inte roligt att jobba inomhus en hel dag, och se hur solen skiner utanför. Motiverar mig med lönen så gott det går, men ibland känns det inte som om det är värt det. Jag vill ha något socialt jobb, där jag är ute och träffar människor. Jag behöver variation. Personlig assistent hade passat mig just nu, och där behöver man bara vara arton år. Jag funderar på att söka till det i februari, och jobba med det några timmar i veckan.
(Och detta är bara massa framtidsvisioner, så ni gör rätt i att inte orka läsa^^ ).
Men jag fick mig en tankeställare igår.
Jag vet att jag lever jäkligt mycket i nuet, och tror att mycket kommer med tiden. Klart jag tar tag i saker och ting när det behövs, men en ordentlig framförhållning fattas. "Vad skall du bli när du bli stor?" Det första jag kommer och tänka på är.. En Ebba Grön-låt. Det vill säga; jag har verkligen ingen aning. Och visst är det normalt när man är sjutton år, men jag behöver ett mål. En motivation. Jag tror jag fick det igår. När folk frågar om vad jag skall göra efter gymnasiet har jag alltid varit säker på en sak; resa. Ut och se mig omkring. Lämna Sverige, bo utomlands, jobba utomlands. USA har jag alltid velat till, och lättaste sättet att få in en fot är ju som au pair. Australien är också ett alternativ, och skall jag vara ärlig har jag planerat att hinna med båda. "Jag har ju hela livet på mig".
Men någon utbildning måste jag ha, och jag måste plugga vidare. Och eftersom jag inte vet till vad, så måste jag verkligen se till att öppna dörrarna så mycket som möjligt. Det är nu, eller aldrig. Men tillbaka till au pair-jobb, om jag bara är au pair i ett halvår, kan jag leta nytt jobb och bostad under tiden. Och sedan bo kvar i tex. USA i något år eller två. Att passa ungar är ju trots allt inte riktigt det jag vill göra hur länge som helst. Dessutom kommer jag att sakna älsklingen alldeles alldeles för mycket. Under min tid där kanske nya tankar och idéer har dykt upp om vad jag vill bli, och det är ju jag är redo för att börja plugga igen. Där, eller här hemma. Jösses, vad mycket skit jag har skrivit nu, haha! Men jag varnade ju faktiskt ;)

Och nu när jag har varit såhär seriös, är det lika bra att fortsätta.
Jag har förresten en ny tatuering på g (ny på pappret dvs), och nu känner jag mig sugen på att fortsätta ^^
Puss på er! ♥


Lördag

Och så var det redan lördag, hemresa imorgon och jobbstart på måndag. Känns som om skolan börjar på måndag igen, men istället är det jobb från 10-19. Inte roligt alls, men man tjänar åtminstone lite pengar :)
Har nyss rensat/städat i min sminkväska. Fasen vad skönt det känns nu! Det var någonting som hade läckt, så det såg ju inte så trevligt ut där om man säger så, haha. Men nu ska jag iväg och dricka meloncider och käka sådana där sourcream&onion-stjärnor som jag typ inte har ätit sedan jag var två år. Love ♥

Torsdag

Nu är jag hemma hos älsklingen, efter att ha varit hos Vitamin sedan i tisdags. Jäkligt sköj att träffa henne igen, och jajemensan - har hunnit med både frisyrbyte och shopping :) Bilder på detta får ni nog när jag kommer hem!
Håret är inte sådär fasligt kort som jag hade räknat med, men herregud vilken skillnad på kvalité det blev! Nästan som mitt naturliga hår, mjukt och luftigt. Äntligen kan jag ha håret utsläppt, och för att tala om att kunna dra fingrarna igenom det utan att fastna ^^
Nu ska jag dra mig tillbaka, så ni får ha det så bra! ♥

Tillbaka i bloggen

Har inte kunnat blogga (igen), men nu är jag här :D
Har haft en grymt kul helg, men mer än så tänker jag faktiskt inte gå in på det. Vill inte att någon skall ha fel uppfattning om mig, haha.
Klockan är mycket, och jag har massor att göra. Kom hem för inte så speciellt längesedan, och åker till Värmland imorgon direkt efter skolavslutningen. Detta betyder att jag har denna kvällen på mig att packa, förbereda etc. och sedan konka runt på all packning hela skolavslutningen, kul!

Herregud vad publishme.se krånglar. Det har tagit mig hur lång tid som helst bara att skriva dessa raderna. Blä.

Hoppas ni får en trevlig (och lugn) kväll i alla fall :) ♥

Hjälp :S

Nu är min blogg flyttad, och allt ser helt annorlunda ut :( Okej, inte helt annorlunda, men jag gillar ändå det förra utséendet bättre.. En vanesak antar jag! ♥

Somrigt från Topshop.

image121
www.topshop.com

Middagsdags.

image120Grillad lax och paprika med färska tomater och gurka. Mums! Okej, håller med om att det inte ser speciellt gott ut, men det var det bannemig! ^^ Det är faktiskt ännu en fördel med att vara ensam hemma, eftersom jag älskar att laga mat - om jag får göra precis vad jag vill :) Så "marinerad", färsk lax med lite smält ost över och upp på grillen, testa vet ja! ;) ♥



Onsdag

image119

Lägger in en till bild från i lördags ^^ Haha, sött att man ser Lisa ligga och titta nere i hörnet!
Ingen skola idag, så istället har jag.. käkat chips och gjort ingenting. Skall väll iväg till Sisjön med min syster och hennes son när som helst, så årets första dopp kanske blir lägligt?
Skönt att vara ensam hemma, men i vanlig ordning så går min brorsa runt o skräpar ner som fan så fort han är hemma, som jag måste städa upp. *Suck*.
Har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha på mig på skolavslutningen :S Jag vill ha någon söt, somrig klänning, men har såklart inte hittat någon :( Har affärerna öppet på nationaldagen? Annars är jag väll tvungen att springa runt i stan hela lördagen, men det ordnar sig ^^ ♥

Grillning hela veckan!

Idagimage118 åker morsan och farsan till landet, hur gött är inte det? Ensam hemma tills på söndag! Och knappt någon
skola på det ;) Det luktar grillning varje kväll tror jag! Igår klickade jag hem en klocka, eftersom jag efter lite promenerande på kundvagnar utanför Ica, förstörde min. Hörde från älsklingen att den damp ner i hans brevlåda idag(!), den leveranstiden var verkligen inte att klaga på :) Bara han kommer ihåg att ta med sig den på torsdag, så får ni se den då ♥

Nyheter på cocoo.se

Nu har det kommit in nya smycken på cocoo.se, och jag tänkte att jag skulle tipsa er om några :)

image116

Blommiga örhängen: 175:-



image117

Snygga armband: 145 - 245:-


Allt har ännu inte kommit upp på webshopen, tillexmpel dom grön-blommiga örhängena som jag absolut skulle vilja ha i sommar, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;) ♥

Ny plattång!

image115
Nu har jag äntligen köpt en ny plattång, och hur snygg är den inte? Bara 299:- på eleven.se :)
  • 25 mm keramiska plattor.
  • On/Off knapp samt indikator.
  • Roterbart sladdfäste
  • 2.8 m sladd.
  • Värmetålig förvaringspåse medföljer.
  • Upp till 200°C inom 60 sekunder.
  • 2 års garanti
Det ska bli intressant att se hur bra denna är! ♥


Marängbak!

Hihi, jag struntade i glassen, gick ut och lyssnade på musik istället. Men tror ni jag kunde hålla mig? Nää, så jag gick in och började baka maränger :) Just nu väntar jag på att smeten skall svalna (fast jag var för otålig, och ställde in den i kylen).
Jag längtar till nästa vecka, då skall jag till Vitamin, äntligen! ♥

Måndag

 image115
Idag lämnade jag in sista arbetet i skolan. Fan va gött.
Har värsta slappisveckan den här veckan, och på fredag kommer älsklingen igen :)
Har legat lite ute i trädgårn, och ska snart dit igen, gick egentligen bara in för att hämta lite glass ^^

Bloggar nog mer senare, nu är det dags för lite glass och sol!  ♥


RSS 2.0