30 januari 2008

Var ett tag sedan jag skrev nu. Och vad har hänt sedan dess? Inte mycket, vad jag kommer ihåg^^
Gymmade med Jossie i förrgår, självklart med turen på våran sida. Not. Efter att ha väntat i en halvtimma på bussen, varit nere på hemköp så att ja kunde köpa en tidning, gick vi mot busshållplatsen. I våran bussficka står då två bussar, varav det är den bakre vi ska med. Bredvid står också Cp-David, och grubblar över vilken buss han skall ta. Det borde han egentligen inte göra, eftersom den främre är hans buss. Cp-David är väll inte den personen man önskar träffa på, någon gång. Han är ungefär tio år äldre än oss, och har varit på oss sen sexårsgruppen. Jossie har även andra trevliga buss-tillfällen med denne man, som då trodde det var fritt fram att sätta sig halvt i knät på henne och taffsa som en dåre. Stackarn. Jossie alltså ^^ När vi ser honom vid bussarna grabbar vi tag i varandras händer, han får syn på oss, och jag tar hastigt upp min mobil och börjar "låtsasprata" i den. Jossie går och tittar koncentrerat ner i marken, för att inte få ögonkontakt med honom. Vi går på bussen, sätter oss längst bak, och vem följer efter om inte Cp-David? "Tjena tjejer!" ...*tystnad*... Efter en stund, när han fortfarande står vid våra säten och glor på oss, känner jag mig tvingad att säga något. "Hej?", och enligt Jossie får han även en mördande blick till det. Stackarn, men det kan inte hjälpas ibland. Han vänder sig om och går ut ur bussen. Tack gode gud.

Igår var jag med Kimmy i stan. Först fixade vi mina individuella val på Schillerska (vilket jävla system btw),
image34 innan vi åkte vidare. Han köpte tre par skor! Det var tamigfan första gången han för en gångs skull kundeimage32 bestämma sig relativt snabbt. Och tre par! Olikt honom ^^ Jag fick mig i alla fall en kjol från Carlings, och en ögonskugga jag har varit och suktat efter på H&M.
Påtal om individuella val är det något jävla blocksystem, som gjorde att jag ofrivilligt var tvungen att välja kurser jag inte ens vill ha. det slutade i alla fall med att jag valde som språk:

Spanska steg 1

Italienska steg 2

Tyska steg 1

Franska steg 1

Jag menar, fyra språk, när jag från början bara kunde tänka mig två :S Sedan valde jag i alla fall Stresshantering, Livskunskap, Biologi A, Datorkunskap, Fotografisk bild A.



Jag älskar våran TV. När jag för en gångs skull skulle titta på den igår, när det var premiär för Gossip Girl, klappar den ihop. Jag blev så jävla förbannad, och fick bara se tio minuter, av en timma :( Det var i och för sig scartkabelns fel, men jag bryr mig inte. Typiskt att det händer, med min tur i allt!

image33
Fin bild, jag längtar till våren! ♥

Mobilblogg

Sitter på bussen, påväg hem :) Det regnar och är allmänt hemskt ute, så jag vill inte gå av :( Har dessutom en skittung matkasse att bära på, det blir tacos ikväll! :d ska snart av nu! Skriver nog ikväll.

189 dagar kvar

Idag blir det jobb, hihi :) Kanske kommer ha skrapat ihop lite slantar till februari, förhoppningsvis! Jag är lite osäker hur jag ska göra med Wackenbiljetten. Om jag skall köpa nu eller vänta med det. Soilwork lär man ju få se igen i alla fall, såg jag ^^ Bara 189 dagar kvar! Och det lär ju gå så fort.. verkligen.. xD

Igår när jag tog vagnen till skolan, var det en gammal gubbe som satt precis framför mig, och
image31 en annan som satt snett framför. De kände inte varandra, men han framför mig gick fram till den andre, för att fråga efter en elktronikaffär. Han skulle köpa ett våffeljärn :D Och sen var de fast, hela vägen pratade de med varandra, och det var så kul att se :) Det är liksom inte så ofta så gamla människor hittar nya vänner, och dom här pratade med varandra som om dom känt varandra i evigheter. Sånt blir man verkligen glad av :) ♥




R.I.P. Heath Ledger

image29image30

Så jävla hemskt och onödigt :( Rest in peace. ♥

Mumms! :D

Har hittat massa fina halsband jag vill ha från accessora.
Blir nog till att fylla på min smyckessamling med åtminstone några av dom :)

image28

Fanns jättemånga fina, men fastnade nog mest för dom här :) Plus att dom här bara kostar från 89;- till 129;- ♥

 

Tlöött!

Nu så! Mina damer och herrar, är det läggdags för min del ^^ Har gjort en del med samhällsarbetet, bästa sömnmedlet hittills tror jag..

Vad sägs om tre tungpiercingar? Måste vara jäkligt jobbigt.. Jag tror jag nöjer mig med en :)
God natt!

image25

But he dont know what it means

Wihuj, nu har jag beställt lite saker från H&M :D Blev ett par smycken, samt en väska, en blus och ett skärp. Jag vill att allt skall komma imorgon! Men leveranstiden är väll på hundra år, så har jag tur får jag dom lagom till nästa vinter.

Pratade nyss med vitaminen, haha, lika intressant som vanligt! Hade vart sjukt skoj om jag kunde åka dit i februari. Och få kolla in hennes nya tatuering, som jag bara har sett på en rätt otydlig bild än så länge. Vi kom på att hennes sista(?) gaddning på den är när jag har lov, så jag kanske åker dit och håller handen då, haha.

Fick mitt hår toppat förut idag, vilket det var i stort behov av! Ska bara toppa det i fortsättningen också, så att det sakta men säkert växer ut och blir längre igen :) Fast samtidigt är det skönt med kort hår med..
Borde gå och sova nu. Men med tanke på mina sömnproblem kommer jag ändå inte kunna sova förrän det börjar bli morgon. Får väll för en gångs skull göra något vettigt då, för det här är ju typisk sådan tid man skall ägna åt sådana där vettiga saker som typ.. Blogg?
Skönt med en rejäl sovmorgon imorgon i alla fall. Jag börjar inte förrän ett! ^^

image24
Tror inte det var så mycket mer ;) ♥

Jag hatar söndagar!

Samhällsarbete för fulla muggar! Superkul! NOT.. Skall skriva ett arbete om olika ideologier, samt om olika politiskaimage30 partiers ideologiska grunder. Och jag tänkte att jag hellre gör någonting annat. Men nej, jag måste fan göra det här.

Idag har vart en sådan där typisk söndag. Ljudet av en väsande dammsugare som dras över golvet. Bakgrundsljud från en TV ingen tittar på, och som inte får stängas på grund av farsans tro om att något av fotbollslagen kommer göra mål. Trots att den inte är given, är den underligt märkbar. Tystnaden. På övervåningen är den värst. Tystnaden stör mig. Ingen säger något. Alla är så upptagna med sin frånvaro, och tiden rusar iväg. Morsan läser en bok sovrummet, man skall inte störa. Blad för blad vänds, med ett dovt prasslande. Tiden fortsätter rusa, men ingenting har hänt. Och utanför finns ingenting. Bara det typiskt dåliga söndagsvädret. Fan vad jag älskar söndagar, och nu är en av dom snart över.

Nu är det inte långt kvar tills det är dags att möblera mitt rum :) Väggarna är i stort sett klara, och golvet skall in till veckan ^^ Sen blir det party party, eller inte.
Brännis kommer imorgon och klipper mitt hår! Kul att träffa henne igen, var ett tag sedan trots allt. Påtal om hår måste jag köpa silverschampo, som jag fortfarande inte har gjort. På Åhléns City är den ju slut hela tiden :( Kan bero på att dom är så sega på att köpa in..
Nu måste jag fortsätta med samhällen! ♥

image37





Sunday, Bloody Sunday

Nu är det redan söndag. Helger har som vanligt en tendens att alltid gå så fort.. Gitarren börjar idag :D Alltid nått! Dessutom så kommer väggarna i mitt rum bli klart^^
Knappt bloggat nått den här helgen, och nu är jag så trött att jag inte kommer på något (o)vettigt att skriva :( Nog läggdags trots allt. Återkommer nog imorgon! :) ♥

Mobilblogg

Hihi, första gången jag bloggar från mobilen ^^ Idag fyller pappa år, så det blir tårta för fulla muggar! Har inte gjort mig iordning än.. Dags att sätta igång antar jag, have fun!

I'm so tired, I can't sleep

Varför har jag den förmågan att alltid lyckas tappa bort allting? Alltid är det nått, om så bara för en stund. Jag hittar liksom aldrig det jag behöver när jag behöver det. Det är väll så man kommer på att det är borta, men ändå. Jag skulle till exempel kunna tappa bort mina nycklar precis när jag skall låsa upp dörren, för att sedan hitta dom på något otippat ställe när jag väntat utanför i hundra timmar på att någon skall komma hem.  Eller varför inte ha slarvat bort busskortet precis innan jag skall springa iväg till bussen? Eller biljetterna på flygplatsen? För att inte tala om mobilen när man skall ringa efter ambulans. Jag har tappat bort ett örhänge jag vill ha på mig idag, och jag skall snart till stan :(

Btw, Nicole är sjukt snygg! ;) ♥
image26

Pennyroyal Tea

Hjälp. Inte ett blogginlägg på hela dagen.. Vad har hänt? Ingenting :)
Ingenting förutom att min blogg har fått en ny design, wihuj! :D
Lite för ljus text på sidan, men det går att fixa till ;)

Kan äntligen alla jävla länder i Asien, haha. Hittade en hemsida som man kunde sitta och tävla med sig själv, istället för att lära sig rakt av från papperet. Rätt smart ^^

Har knarkat Nirvana hela dagen.. Främst Pennyroyal Tea.
image25
Den är grymt bra! Har spelat en del på gitarren också ^^ Påtal om gitarr så börjar ju kursen på söndag igen, något kul som händer på söndagar i alla fall!

Jag insåg att 2e februari infaller på en lördag! Vilket betyder att chanserna för att jag ska till Mantown ökar drastiskt :)
Och självgott vet ja att Vitamin blir glad över det, haha. Blir väll antagligen shopping i stora staden på fredagen då, och det är ju inte helt fel med rätt människa ;) Sedan partaj på lördagen, och det VET jag är kul med min babe :D Om det slutar som det slutas borde.. Haha!

Imorgon blir det jobb, och på fredag ska jag äntligen träffa Calle, på en fika ^^ Har inte sett henne sedan innan jul :( Myspys^^

Nu skall jag gå ner och göra te, sedan är det bara att sätta sig med geografin igen! Have fun ♥

Nu vet jag...

..i alla fall vad jag ska göra med mitt hår :) Känns som om jag byter frisyr en gång i veckan. Men ni kan va lugna, det blir inget med att raka av det ^^ Skall toppa det ofta, och låta det växa ut till någon decimeter längre än axlarna. Sedan fortsätta att ha det blont, men med honungsfärgade och ljusbruna slingor i underhåret, väcka liv i det you know :D Haha, plus att jag skall permanenta det! Inte för att ni bryr er, men det skiter jag i ;D ♥

image27

Facebook.com - Nej, nej, och åter nej tack.

Finns det något jag stör mig på så är det väll ändå facebook? Varje dag fylls min inkorg av irriterande mail angående diverse hug requests, lovability requests, characterize requests, hottie requests osv osv.
Jag är verkligen inte intresserad.
Fort man får någonting sådant här på facebook, skickas det till ens hotmail, vilket resulterar i massa bortkastad tid för att sitta o skicka över allt till papperskorgen.  Metro skrev om proceduren, som gick till följande:

  • Börja med att själv radera allt innehåll man lagt in, inklusive att radera alla vänner, foton, applikationer, personliga uppgifter på profilsidan osv.

Inte lättare att bara ha en liten käck knapp med "avsluta medlemskap" ? Nejnej, vad dum jag är! Varför inte göra det mer jävligt än vad det redan är? Så mycket bättre! ♥


DU ÄR EN SVART CHANEL 2.55

image25
Vilken handväska är du?

Classy as hell, quiltad, cool och skarp. Du kan lätt ge lite fel intryck med dina guldkedjor. Du kan ibland uppfattas som kall, men framför allt är du ju SVINDYR! Vilket innebär att folk antingen älskar eller hatar dig. Gemensamt för alla är dock att de avundas din svala, snygga, sofistikerade stil. Tänk på det när de ger dig onda blickar i ryggen...



Lite blickar framåt och tillbaka..

Oh, internet inkopplat. Inget blogginlägg på hela dagen igår :( Men dock gymmade jag! Jävligt gött. Jossie och jag stod och snackade om hur slapp man kände sig när man inte gymmat på ett tag. Och då snackar vi häng-&-släng slapp. Hahaha..

Morsan kom på häromdagen att hon fyller 50 år nästa år :D Haha! Stackarn blev livrädd..
Vilket betyder att jag fyller 18 och morsan 50 på samma år. Och då kom en USA-resa på någon månad påtal!
Tänk vad underbart det hade varit :D Har liksom velat åka dit rätt länge, och att resa runt i USA hade ju inte suttit helt fel :)

Mindes tillbaka till önneredsskolan igår när jag gick till bussen. Det var rätt kallt då, och jag kom att tänka på alla de gånger man gått hemifrån halv åtta på morgonen och gått till skolan. När kylan varit så intensiv att den riktigt bitigt tag i huden på en, man kunde inte röra en min, ansiktet var helt fastfruset. Det rev och sved på panna och kinder. Man gick längs den långa vägen vid handlarn.. Och snön hängde på tallarna som var där, och trillade ner på en om man hade otur. Och de gånger man envist tagit cykeln trots snön. Och cykeln vred sig sidleds i snön, och gömde det sig is under var det bara att bita i det sura äpplet. Man hade tamejfan ingen känsel någonstans, men när man kom fram och träffade alla man älskade så var det fan värt allting. Och på ett ögonblick blev man varm igen. Och helvete vad jag saknar dom.. Men sedan hände det någonting, och jag slutade ta till vara på dom stunderna jag väl kunde fått med dom. Jag insåg inte att det en dag faktiskt skulle ta slut. Och så är det alltid, man inser inte sina misstag förrän det redan är försent. Det är sådant man kan ångra en hel livstid. Och det är fan inte alla som har fått kalla mig Hasse.
Ni ska veta att ni betytt och betyder jävligt mycket för mig. ♥



Moster Sara skriver blogg

Sitter hemma hos min syster nu, och passar Max :)
Hittade den kära IKEA-katalogen, och har sett massa jag vill ha till mitt rum!
Samt H&M-katalogen.
Och nej, där vill jag såklart inte ha någonting heller. Haha ^^
Har inte gjort något på hela dagen, bara legat och slappat.
Har inget ikopplat internet hemma heller för tillfället,
eftersom vi gör iordning mitt rum,
så ingen blogg har det kunnat bli :(
Ska jobba någon dag till veckan också, money money :D
I alla fall några slantar...
Idag är en riktig känna-mig-snygg-dag.
Sitter här helt osminkad med gröna kaninöron på huvudet, från liseberg.
Fy fan. Inte för att jag brukar känna mig snygg, men det här är under all kritik!
Dessutom har jag precis käkat en choklad, och känner mig onyttig :(
Jaja, dags att vara lektant. Mohaha! ♥
image24

Taking Back My Soul

image23

Klockan är.. 02:04 just nu. And I'm not surprised.
Men jag börjar faktiskt bli trött, för ovanlighetens skull.
Och med Namnam både i örat och på msn vill man ju inte gå och sova.
Så det får vänta tills man är klapp kanon. "Klapp kanon".
Får en hel del uppmuntrande kommentarer från mina nära & kära,
 vad det gäller min blogg.
Tack <3 Alltid kul, och det får en faktiskt att vilja blogga ännu mer.
Dags för mig att hoppa ner under täcket nu iallafall, och få lite behövlig skönhetssömn, haha! ♥

Från kaffemugg till våldtäktsman

Sitter här i min säng, i det som skall bli morsans och farsans sovrum. Mitt sovrum är för tillfället bara en tom, ekande fyrkant med lite julglitter och ett par handbojor hängandes vid taket.
Köpte en liten present till mamma när jag väntade på bussen förut idag, hon blev jätteglad :D En kaffemugg från Village som det stod "mamma" och ett hjärta på, haha! Brännis undrade om jag hade gått och blivit en nörd..

Påtal om örhängena jag köpte häromdagen, så har mamma blivit kär i dom, hihi. Jag med, tror jag, mer och mer liksom :) Och om jag inte minns fel kostade dom nått så löjligt som typ tjugo kronor eller något. Inte bara priset var ett fynd, utan även att jag tänkt på att jag måste börja med att shoppa accessoarer mer. Ibland glömmer man bort det, när man står i en affär FULL med snygga kläder, och pengarna försvinner långt innan man kommit till hyllan den där accessoarerna finns på. Dessutom brukar den hyllan finnas vid kassan, och då är det redan kört.

Jag pratade med min vitamin förut idag. Det känns alltid bra när man har gjort det, på femtio minuter har man hunnit säga allt man normalt sett säger på två timmar. Vi pratar nog inte alls i munnen på varann? Haha.

Mamma berätta förut om svinet dom tagit fast, i Norge? Någon pedofiljävel som underTRETTIO ÅR våldtagit barn. 55 år och tvåbarnspappa. Runt 400 ungar hann han avverka innan dom tog fast honom. Jag blir så fruktansvärt förbannad och ledsen när jag hör sånt. Kan helt enkelt inte tro att det är sant. Men egentligen, vad förvånar en nu för tiden?
Som Jossie och jag pratade om påväg till skolan i torsdags. Man höjer inte ens ögonbrynen när någon misshandlas, våldtas eller mördas utanför våra stängda dörrar. Stängda ögon (?) är ju min fråga. Undrar hur många som inte vågar anmäla skiten.. Såg en liten artikel idag om en man som skjutits ner i Malmö. Inte ens offret ville ha någonting med polisen att göra. Då vet man att saker och ting står rätt till, inte sant?

Imorgon vill jag till stan :) Skall köpa julklapp till Johanna. Är jag inte en bra kompis? Haha. Jag är faktiskt inte såhär hemsk egentligen, men ibland dyker ju (halvt) oväntade grejer upp. Det värsta är att jag kommer hitta tusen saker till mig själv. Då är det kört :D

image20
Lägg märke till dom nu ;) ♥


Ut med skiten :O

Nu ska jag rensa ut mitt rum ^^ Christoffer kommer och tapetserar/målar imorgon :D iih! 
Kommer nog ta två dagar, så förhoppningsvis har jag ett "nytt" rum efter helgen. Fan va gött :D
Före-bilder blir det nog inga, men efter-bilder skall jag minsann fixa :)
Jaja, bäst att sätta igång antar jag! ♥

Squares. No thanks.

Men jag har ju faktiskt tänkt på det där med framtiden. Eftersom jag går samhäll är det ju tvunget att plugga efter gymnasiet, men vad fan vill jag bli?

image16

Och jag har ett grymt stort ut-och-resa-sug. Jag vägrar hoppa på en lång utbilning på flera år om jag ett; inte vet vad jag vill bli, och även om jag tror att jag vet, så är det bara för stunden.. två ; blir som det ofta blir när man pluggat jävligt länge och slutligen tar examen - att man ska ut och jobba direkt. Vad blir det då av resandet? Någon vecka hit och dit på sommaren går jag inte med på. Jag vill bort bort bort, läänge. Nej men, hyffsat länge. Kanske bosätter mig någonstans utanför Sverige i något år också ^^ Men nej, någon inrutad jävel tänker jag då inte bli.

Så, jag har en plan.
1. Gå ur gymnasiet. 2. Jobba i Norge o tjäna fläsk. 3. Ut och resa som ett as för pengarna. 4. Under tiden jag är ute och reser komma på vad jag vill bli. 5. Hem till Sverige och plugga :)

Hellre följa mina känslor, och låta det ta tid. Som jag alltid gör.
Än att skynda på det, och allt blir fel. För vad händer då? Man får börja om. Fun.♥


Grattis Jossie <3

Somna 05, gå upp 05:50. Men kan det bli underbarare? Speciellt eftersom jag skulle jobba direkt efter skolan. Förstår inte att jag är vaken nu, men det är väll så. Jag med mina superkrafter..
However. Vakna (eller ja, halvt medvetslös fortfarande), iväg till bussen, glömma Jossies födelsedag (men jag kom på det efter typ tjugo minuter), skola, håltimma, åka hem och sova en halvtimma, tillbaka till matte, iväg till jobbet, hemma runt åtta, skulle göra skola men det blev blogg. Blogg.
Sådan här sömnbrist känns ungefär som att gå på speed. Och jag måste göra skola. Och vad fan är det för svenska egentligen? "Göra skola". Man gör fan inte skola, man gör läxor, pluggar. Det där som jag är så bra på. Framförhållningen & Jag. Sammansvetsade från första stund. Tills döden skiljer oss åt, amen.
NOOT.


image21

Men i vilket fall som helst så fyller hon 17 år idag :D
Lilla Jossie. Som envist skall påpeka, då hon tittar upp i skyarna och in i mina ögon, att hon trots allt faktiskt är äldre än mig. Och jag kan såklart inte protestera.
Inte nog med att hon blir kärring före mig ;) , så är hon en grym människa med en stark personlighet.
Hon har förmågan att kunna lyssna och åtminstonde försöka förstå folket i hennes omgivning. Och det mina vänner, är det inte många som har. ♥

GRATTIS NAMNAM <3

image15
Sist men inte minst för idag, är det mest värt att nämna att Namnam fyller 18 år idag :)
Lillglabben haj blivit STOOOOOOOL!
Eller, nä förresten, han blir aldrig stor ^^
Men han är i alla fall helt underbar! ♥

Jag och mitt ha-begär ._.

Uhamejen. Vart jag än befinner mig lyckas jag alltid få syn på något som får ha-begäret att hänsynslöst kasta sig över mig, förföra mig.. Jag menar, hur skitsnygga ringar och klocka är inte det här? Vill ha, ha, ha.
Sen kan jag inte låta bli att lägga in en bild på min kusin heller, för att hon är så söt ^^


image14
Smyckena (därav bilderna) kommer från Chique. ♥

Hattfnatt

image9

Köpte en hatt idag! Sumpade den för fyrahundra och inhandlade en identisk för en hundralapp, jag menar, varför inte? ^^ Köpte ett par söta örhängen också, små silverhjärtan, på H&M :)
Nu är ringer min mat-och-sovklocka, och det nalkas spagetti med köttfärssås, smaskigt!

Btw, såg att jag hade skrivit fel vad det gäller frisyrerna ^^ Den längst upp till vänster var det jag menade, har ändrat nu. ♥

Panikmorgnar i all sin ära

Jag hatar sådana här morgnar. När man försover sig. Låg igårkväll och lovade både mig själv och Namnam att den här terminen skall jag bannemig skärpa mig, vara duktig, plugga, gå på varenda jävla lektion. Och vad händer morgonen efter, om inte att jag försover mig? Fick panik, men insåg att jag tack och lov bara hade missat en lektion. Sen ringer Jossie och skäller på mig, för att i nästa andetag klargöra att hon ska skita i musiken (Haha). Har bara geografi och engelska kvar nu, men slutar ändå 16:20, seegt.  Skall iallafall gymma med Jossie sen :D ♥
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Frisyrhysteri

Satt och läste lite bloggar och hamnade plötsligt på någon frisyrgrejveckorevyns hemsida. Haha, det var sjukt kul!
image7
Själv tycker jag att den längst upp till vänster ser bäst ut. Vissa är ju rena katastroferna, haha!

image8
Hahaha, här passa jag inte i någon, ser bara sjukt ut xD

Kunde bara inte låta bli att göra alla ^^

Julmatsångest?

Idag måste jag verkligen till gymmet. Har inte vart där på hela lovet, och nu känns det som om det behövs mer än någonsin. Känner verkligen hur hela julens (och nyårets) mat envist ligger som en filt runt mig. Mumms. Hoppas på att Jossie eller Kimmy vill följa med. För övrigt dör min dator när som helst. ♥
image6

01:12

Snart skriker mobilen från sitt gömställe under kudden, och tvingar mig upp ur världens skönaste säng för att bege mig till skolan. Snart. Och jag vill inte. Dessutom är jag verkligen inte trött, så innan jag ens har hunnit lägga huvudet på kudden är det dags att gå upp igen.
Jag vill ha en hatt. Tänk va ballt! Jag har bara hittat en som har fallit mig i smaken, är påväg att bli kär ;) Den är svart och kostar lite över 400 kronor, från Urban Outfitters. Jag funderar starkt på att investera!
Samt ett xBox, spelade det hemma hos min kära syster när jag sov över hos henne igår ^^ Det var sjukt kul! Och jag var grym, såklart ;) Vi satt uppe till över fyra, utan någon speciell sovmorgon, så egentligen borde jag vara trött nu..
Skall jobba på torsdag igen. Känns skönt att ha ett extrajobb, även nu när skolan har börjat. Får se om det blir fler gånger. Lite extra pengar sitter ju aldrig fel :) Tack och lov slutar jag hyffsat tidigt på dagarna den här terminen!
Måste formatera om datorn snart också, har haft Windows Messanger i flera månader tänker jag, inget att rekomendera. Nyare MSN går ju inte att installera :(  Dessutom har Namnam  fixat  Photoshop  cs3  till mig <3, som inte går att installera heller utan en formatering.. Men hur gör man det lixom?
Inte långt kvar nu tills mobilen hör av sig. Love it! ♥



Happy New Year, 060108

Har inte bloggat på snart en månad. Oj. Har hänt en del under den tiden, orkar inte dra upp allt, får bli bättre på det här helt enkelt :) Kan iaf börja med att önska er ett gott nytt år!
Den välbekanta "börja-skolan-ångesten" börjar så smått komma krypande igen. Har inte fått nått gjort av det jag borde. Vad har jag gjort egentligen? Jul, nyår, mellandagsrea, jobba. Och där emellan? Pratat med Namnam. Borde gjort en hel del skola, som inte blivit av. Typiskt mig. ♥


376036-5

RSS 2.0