VARNING till känsliga tittare.

Ingen har vi väll kunnat undgå Chris Crocker? Killen som desperat bölar ut sitt missnöje över hur media och folk i allmänhet behandlar Britney Spears. Men varför blir man inte förvånad när man stöter på honom på andra ställen än youtube, i en liknande mundering som just Britney inte allt för sällan väljer att klä sig i. Likheterna är... slående?

image41

Att hans namn blir färgat och konstigt har jag ingen aning om :S ♥


Die Motherfucker, Die.

Varför pluggar jag inte? Jag vet att jag måste, men ändå blir det inte av. Jag orkar inte plugga någonting idag. Jag försökte faktiskt förut, men jag tog verkligen inte in någonting.
Så då ringde jag Vitamin, och iiiihh hon skall antagligen, rätt mycket säkert, med till Wacken.

För övrigt har jag läst en del om dödsstraffen i USA, och tycker det är helt sjukt.
Bush för övrigt är också helt sjuk. Under sin tid som guvernör i Texas avrättades det fler folk än under hans tre föregångares tid tillsammans. Äckligt.

Nu måste jag verkligen försöka läsa naturkunskap, har ett läxförhör imorgon som påverkar poängen till nästa prov. Sad but true. ♥

Melodifestivalen, skona mig!

Fy fan, lika dåligt den här gången som alla andra. Man sitter bara och väntar på Björn, vilket jag ändå missade den här gången. Slutade titta helt och hållet, och kom in på en dålig skräckfilm istället.
Stay Alive. Handlade om ett dataspel där det gällde att komma på hur man skulle döda en kärring typ, innan ens spelkaraktär dog, då dog man på samma sätt. Jaja, den lät mycket bättre än vad den var, och den ökade inte pulsen ett endaste något. Nu ska jag ge upp den här kvällen, natti ♥

23 februari 2008

Igår var det toppenkul! Dagen började med skola, där jag fick ett samtal från Jossie, att jag skulle skynda mig att komma. Jag störtade ut ur bamba, och efter några meter ser jag Balle komma gående. Så himla underbart att se henne igen! Jag började gråta, medan Jossie stod och skrattade, haha.
Efter skolan var det inte många timmar förrän jag skulle hem till Louise. Där träffade jag tjejerna, och hade så jävla roligt :D Höll på och dö där ett tag när vi imiterade diverse bloggare.

Idag fyller bror min år, grattis! 26 år, nästan gubbe nu ;O Och det var gott med kakor!
Längtar till torsdag, då kommer Namnam hit :)
Men nu skall jag kila iväg och kolla på melodifestivalen, får väll se hur mycket jag skall behöva skämmas den här gången. Love ♥

I Want You To Want Me

image40

Sitter här i soffan och dricker te. Skall snart åka iväg till skolan, sedan ikväll skall jag hem till Louise. Har inte sett tjejerna på ett tag, ska bli kul! Såg nyss en del från Chloë Sevignys kollektion. Till exempel en supersöt korsettliknande topp, som jag verkligen inte hade tackat nej till!
Träffade Jossie igår, för första gången sedan hon kom hem från USA. En del smaskigt prat blev det i alla fall :D
På tal om det har det kommit hem kataloger om olika USA-resor nu, som mamma och pappa har beställt. Det verkar som om det blir en resa dit nästa år!
Men nu ska jag till skolan, skriver nog mer sedan. ♥

På Tal Om Ingenting.

Wihuj! Nya numret av solo har kommit! Och med ett fint läppglans på köpet :)
Har dock inte läst mer än ett par sidor än så länge, men läppglanset är provat och klart godkänt!
Igår började jag skolan sent, inställd italienska. Så där stod jag i köket i bara underkläder och gjorde frukost.
Helt utan någon som helst förvarning började det låta underligt i trädgårn, jag tittar ut och blir vettskrämd när jag ser en man stå med näsan tryckt mot fönster rutan. Jag kastar mig ner och gömmer mig bakom bardisken. Jag hör hur han donar med någonting där ute, och jag förstår att det är våran fönsterputsare som kommit för att putsa våra fönster. Jag kan tala om att det verkligen inte är första gången det här har hänt. En gång stod han på stege utan för mitt rum, när jag utan att se honom, störtar in i mitt rum direkt från duschen.. Hemskt!

Imorgon blir det jobb. Skall säga till Martin om det finns extra mycket jobb till mig i  maj och juni. Det hade varit bra in för semestern :) Och Wacken då förstårs. Vi lär bli en del i år, och Vitamin, du ska med! ♥

image39

My suitcase and guitar in hand

Nu är skolan i full gång igen. Sportlovet gick på två röda sekunder, och jag saknar Namnam :(
Träffade mamsen förut idag, vi käkade och köpte lite saker till mitt rum. Förhoppningsvis kommer jag iordning här inne med möbler och sådant snart. Jag kom på förut att jag fyller år nästa tisdag, och antagligen har vi studiedag då! Lite tur får man väll ha någon gång.. Min käre bror fyller år nu på lördag, mums, tårta! image37

Jag har ett par skor i mitt huvud jag vill ha. Det är ett par svarta pumps, med peeptoe och rosett, och en klack på cirka 4 cm. Har dock sett ett par liknande, fast med en klack på säkert 12 cm, och då blir jag lite väl lång! Så nu vet du, om du ser ett par ;)

Jag har kommit på en sak. Som jag verkligen vill ha, vill börja med. Bli duktig.
Hade vart redigt grymt, får väll komma över något kit och sätta igång. Mihi.

Igår var det rena våren ute. Varmt som sjutton, och solen sken. Jag blev så glad,
och fick en fruktansvärd längtan efter Wacken! Nu är det bara 163 dagar kvar.
Hoppas dom går fort!
Nu ska jag göra te, och sätta mig med ett samhällsarbete. Love. ♥

image38

12 februari 2008

Är rätt stolt över mig själv :D Utan någon hjälp från en väckarklocka vaknade jag halv tio!
Och inte nog med det, jag gick upp då också!

Imorgon skall jag till älsklingen :) Jag längtar! Ska bli så jävla underbart <3
Med tanke på att jag alltid glömmer hälften av allt jag borde ha med mig,
är det nästan lika bra att jag börjar packa nu xD Men nej, det får vänta.

Kaanske att jag kommer träffa Vitamin också :) Måste ringa henne snart,
men ska låta henne sova lite till, haha.

Ska avslöja en liten hemlis hade jag tänkt ^^ Jag var hos tandläkaren igår och blev äntligen av med min tandställning, efter en sisodär tre år. Känns jäkligt skumt :D Kändes först som om jag inte hade några tänder alls, men när jag tittar i spegeln ser dom gigantiska ut. Antar att jag vänjer mig :)

image36

Men nu ska jag ringa Vitamin, have fun! ♥

Grattis Kimmy 0702 <3

image35

Har inte skrivit på jättelänge.
Och den sjunde februari fyllde världens bästa Kimmy år :D
Hoppas han har haft en bajabra födelsedag! Han förtjänar den bästa :) ♥


Jag älskar dig!

image34
Och jag är så jävla glad att jag har dig :)


Fashion Against Aids

Var på H&M igår på rasten ^^ Gick därifrån med en jacka, samt ett linne från Fashion Against Aids-kollektionen.
God gärning + linne = varför inte? ^^ Protect yourself, and the people you love! ♥

image33

RSS 2.0