Onsdag

Åhh våår!! Så jäkla gött när solen skiner som den gör nu, och helt otroligt att den har gjort det två dagar i rad :) Fram med alla somriga klänninger! Dessutom har jag sovmorgon idag och det är ju inte helt fel.

Skall träna idag igen, woho. Då har jag tränat mån-tis-ons, och det är så gött! Men jäklar vad mör man blir. Skall väll träna imorgon också, men sedan blir det bannemej vila till helgen. Haha, nästa vecka samma visa. När man väl har kommit igång så vill man/går det inte att sluta.

Saknar mina önneredstjejor (HAHAHA), så jag hoppas verkligen att det blir en vårfika inom en mycket snar framtid :) ♥

Mitt i natta

Kan man ju säga att det är nu. Och att det alltid är när jag helt plötsligt av någon anledning blir pigg som en gnu. Har suttit häri en evighet, men det känns som två minuter. Jag vet inte ens vad jag väntar på..
På ett sätt längtar jag tills imorgon, på ett sätt verkligen inte. Jag längtar till gymmet, men jag är inte allt för pepp på skola. Skall gymma varje dag den här veckan, det ni!
Hoppas på att det blir lika fint vårväder som det var idag, så att jag kan lära mig att uppskatta en joggingtur ute i naturen. *Klia klia* Nu skall jag krypa till sängen där jag hör hemma, och fortsätta klia på armen eller något annat roligt tidsfördriv. God natt! ♥

Efter lugnet kommer (snö)stormen

Brrhh. Så himla typiskt! Självklart är det rena rama snöstormen ute nu -priset som man får betala när det i stort sett var vår igår.

Kom precis hem från skolan, och nu är det bara en dag kvar denna vecka :) Har två prov, två redovisningar och läxor nästa vecka, så den blir nog lika rolig som den här! Jag antar att det inte kan hålla på så i en evighet heller, men nu när jag tänker efter så kommer jag på att vi har minst ett prov i veckan ända fram till påsklovet.. fun.

Ni skulle se hur det ser ut här nu. Huset ligger ju ute på internet nu, och morsan och farsan gör bannemej inget annat än att flyttstäda. Det ser ut som ett dockhus här. Jag lever som på robinsons ö, utan några prylar någonstans. Alla badrumsgrejer, smink, skolböcker, kläder, tidningar ALLT är nerpackat. Ganska jobbigt att gå och rota upp rätt grejer ur rätt flyttlåda fort man ska ha någonting, men men, sånt är livet. Det är ju värt det om man säger så.
Dessutom fick min syster reda på häromdagen att hon fått en lägenhet i Majorna. Verkar som att hon hänger på oss med andra ord,  för det tar ju inte lång tid från Majorna till Linné om man säger så.
Blabla, nu ska jag sluta snacka skit. Fick precis ett oroväckande sms från Jossie, bäst att jag ringer. ♥

Och så var det helt plötsligt tisdag.

Eller ja, det har varit tisdag i tjugo minuter. Men ack, så roliga minuter.
Den här veckan är nog den värsta ever, vad det gäller plugging, och då överdriver jag inte någnstans. Dessutom kommer ju mäklaren hit imorgon och skall fotografera hela huset, så jag har städat som en gnu, och än mer finns kvar att göra. Hur lätt är det att packa ner grejer i flyttkartonger som inte finns?

Jag har nog aldrig längtat så mycket till sommarn som jag gör nu. Om jag bortser från förra vinter när jag längtade till våren, men det är ju som ni hör inte samma sak.
Denna sommaren känns så otroligt långt borta. Den känns inte verklig. Den är, och kommer aldrig att vara verklig. Inte ens nästa år så kommer den att vara verklig. Den är för bra för att vara sann.
I två veckor, eller vad det kan bli nu, har jag gått dag ut och dag in med Mike konstant sjungandes i öronen. Och fan vad det pirrar i magen. Men samtidigt vet jag att om jag tar ut någonting i förskott så kommer det säkert ställas in. Sedan väntar diverse andra musikaliteter, därefter flytten till Linnégatan, och efter det en månad i USA.
Med andra ord - allt på en gång!

Åhh, ge mig solen! ♥

Hur skriver man ett CV?

Sitter här och filosoferar om framtiden, som vanligt. Sugen på en riktigt kall öl är jag också, som vanligt. Haha. Jaja, men nu är det ju det där med jobb. Och CV. Självklart vet jag hur man skriver ett, vad som skall vara med och allt det där. Men när jag väl sitter där med fingrarna beredda mot tangentbordet så har jag ingen aning om hur jag ska formulera mig.
Liksom, jag, oerfaren och ung tjej som knappt har haft några jobb. Hur lockande är det? Men alla börjar ju någonstans, och alla är ju (nästan) lika oerfarna från början. Men CV:t är ändå första steget ut liksom, men jag får inte till det. Bajs.
Får ta och spåna på det på tåget imorgon (då jag egentligen borde läsa Candide och Samhäll), och försöka knåpa ihop något till veckan. För jag är verkligen desperat efter ett extrajobb snart.


Fick den här av Kimmy, ska läsa igenom det och se om det hjälper mig något :) ♥

Det där med lockar.

Jag blir mer och mer sugen på lockigt hår för varje dag som går. Och jag fattar inte varför folk verkar ha någonting emot lockigt hår? Jag menar, hur gött hade det inte varit att baragå upp på morgonen och redan ha frisyren fixad. Om man inte vill ha sådana där "perfekta" korkskruvar då.. Men det vill ju inte jag ändå, lite ruffs skall det ju vara :)
Jag undrar dock hur det går till det där med permanent.. Jag vill ju inte gå där ifrån med ett över-örona-långt kärringkrull! Liksom, om man kan bestämma "lockstorlek" och sådant själv.
Allra helst vill jag ju ha långt, tjockt och rakt hår. Men hur lång tid tar inte det? Lika bra att a det krull så länge ^^

Och med krull menar jag typ sådant där (till vänster). Typ ganska små och många lockar. Men nu efter att ha läst senaste VOGUE uk så har jag ångrat mig. Nu vill jag ha halvstora lockar á la Lily D. på bilderna nedanför :)

Jaja, Brännis du kan nog lite om det här så du får gärna slänga in en kommentar. ♥

















Onsdag

Förra inlägget var det Tisdag, nu är det Onsdag. Kom inte och säg att jag aldrig skriver blogg! ;)
Är ledig idag, hoho. Eller nästan i alla fall.. Jag skulle varit ledig idag om inte min naturkunskapslärare kommit på den briljanta idén att vi kör ett studiebesök på Sjöfartsmuseet. För där har man ju aldrig varit? Jag menar, jag var precis där med biologin, så jag skiter faktiskt i det. Har dessutom viktigare saker för mig, hoho.

Fick till exempel senaste studiebidraget i form av en check (?) som jag måste lämna in/hämta ut, och sedan hade jag tänkt skaffa ett nytt bankkort också. Jag är ju vuxen nu. Så jag måste ha ett sådant där som man kan internetshoppa med (vilket i och för sig känns jävligt farligt). Annof blir nog glad i alla fall, stackern :)
Och sedan efter bankbesöken så skall jag gymma ^^ Gött gött i mina nya träningskläder, och speciellt träningsbh:n. Har liksom inte haft någon förut, och nu känns det inte ens som att man har några tuttar när man har den på sig. Dessutom syns dom knappt heller.. Hmm.

Kom precis på att jag fortfarande ligger i sängen, även att det var flera timmar sedan som jag vaknade. Dessutom har jag världens jävla tovor i håret. Eller snarare en helvettestova. Och nu kom jag och tänka på Amandas hamster, hahaha. Nej men nu får jag ta och rycka upp migoch göra mig iordning! ♥

RSS 2.0