Torsdag

Nej jag har inte glömt bort bloggen :) Visst, hela lovet har gått men.. Aja. Imorgon skall jag till Karlstad, träffa kusin och storshoppa. Eller så ska jag inte det, för jag måste spara mina pengar! Inte bara att det är julafton om två penninginkasseringar, jag har gått och kärat ner mig i en mobil också. Samsung SGH F480 Touchwiz, gärna en guldfärgad, men jag tror den är någon form av specialutgåva, så annars en svart. HAha, förövrigt, grym bakgrundsbild jag la som bakgrund på skrivbordet på älsks dator?


Måndag?

Jag.. har sovit i tre timmar inatt. Jag.. är levande död. Och jag.. vet inte vad fan jag gör, säger eller tänker.
Ganska lägligt att vi har halv studiedag imorgon. Men vem fan kom på idén med en halv studiedag?
Ungefär som om jag skulle börja snacka halva meningar, gå med halva steg eller hälsa med vänstra handen.
På tal om det, en av mina lärare trodde att vänster-hänta häslade med vänstra handen. Ko-ko.

LUSH ansiktsmasker



BB Seaweed
En jätteskön mask med enbart naturliga ingredienser.
Innehåller bland annat limeblomma, honung, aloe vera och sjögräs.
Den är djuprengörande, mjukgörande och väldigt lugnande för huden.
Ger huden en fin lyster, helt klart!


A Crash Course In Skincare
Även denna helt naturlig med bland annat
färsk avocado, yoghurt, citrongräs-lavendel-och-kamomillolja.
Den verkar fuktgivande och rengörande för huden, men enligt mig kändes den ganska "stark".
Dessutom innehåller den talk, vilket är konstigt eftersom det täpper till porerna.
Men den funkar säkert bättre för någon annan, så den kan ju vara värd att prova :)

Maskerna finns som sagt på LUSH, och kostar 99:-
Och har ni lika mycket tur som oss så får ni dom för halva priset :)




Längtar till fredag


Jag älskar dig ♥

Onsdag

Onsdag igen.
Har varit sjuk hela veckan, fast gått till skolan igår och idag ändå. Jag kan ju lova att jag är trött, men tacka vet jag febernedsättande huvudvärkstabletter.
Är det inte på onsdagar som Make Me a Supermodel går? Wihu!
Haha, snacka om att jag hoppar och byter ämne hela tiden, men det är väll för att jag inte direkt planerar innan vad jag ska skriva.
Men jag tänkte i alla fall säga att jag var med Kimmy i stan några gånger förra veckan, och det var helt sjukt! Första gången hade vi inte med oss pengar, utan gick bara runt i affärer och suktade. Då var vi inne på Lush och kärade ner oss i några ansiktsmasker (hahaha), sedan Body Shop och där kärade jag ner mig i mineralsminket. När vi åkte in till stan nästa gång så hade båda med sig pengar, och vi gick in på Lush där det var 50% rabatt på alla ansiktsmasker (vi köpte två var). Vidare till Body Shop där det var något kombinationserbjudande på 50% på mineralsminket, och sedan till Life där alla Jason Ester-C grejer hade 50% rabatt. Ödet? På Life köpte jag i alla fall både en cleanser och en toner, och dom kan jag starkt rekommendera. Helt naturliga ingredienser, utan konserveringsmedel eller mineraloljor, och jag märker faktiskt skillnad på hyn.
Nu är det slutsnackat och dags att dra för min del, ni får ha en skön kväll! :) ♥

Söndag

Jag tror jag har fel på ögonen. Dom har kliat och runnit hela helgen. Dessutom har jag blåsor i munnen, rinnande näsa och kliande hals. Någon som vill byta?
Måste ha något virus i kroppen helt enkelt, för jag är slaviskt trött på det. Och bara därför var jag tvungen att sent en söndagskväll ta mig hem själv från centralen, vilket tog närmare två timmar. Jag har ju inte en redovisning att lära mig till första lektionen imorgon menar jag?
Nej, ursäkta att jag låter så grinig.

Jag har ju förresten glömt att berätta om min nyfunna älskling, som ni skymtar på bilden. En klänning, delvis i spets med hög krage :) Fast det var ju ett tag sedan nu..
Jaja, nu måste jag sova! ♥

Torsdag

Fy på mig! Igen! gud vad dålig jag har blivit på att uppdatera här. Har dock inte varit inne på någon dator överhuvudtaget på över en vecka. Sitter här och knarkar min nuvarande knarklåt, mums. Imorgon skall jag till älsklingen igen, och jag hoppas hoppas att Vitamin kommer dit och firar sin födelsedag tillsamman med mig! Gud vad ego det lät, haha.
Jag saknar min försvunna mobil som fan. Mest av allt att kunna lyssna på musik vart man än går, och för att inte tala om på alla tågresor. Jag har nästan glömt helt hur skönt det är. Nu har jag dock hittat min gamla mp3, men jag menar.. Inte fan hittar jag sladden till datorn. Ska leta lite till innan jag hoppar ner i badet :) ♥


RSS 2.0