Fredagkväll

Här sitter man och förfestar med sig själv, haha. Eller nej förresten, jag är inte själv.

Här sitter jag och förfestar med min kära Dylan. Skall snart taga mitt pick och pack och bege mig till slottskogen och träffa min kära Amanda :D Är ensam hemma denna helgen, och det kan ju inte bli annat än underbart! Speciellt inte med underbart väder (som det är nu), underbar musik och underbara vänner.
Imorgon är det middag hos Ida som gäller, och den tösa blir arton år! Gud sö gött :)

Nej men hallå vad är klockan?? Oj nu måste jag verkligen springa, hoppas ni får en bra kväll! ♥

Yeeehaaa!

Åhh jag är så glad! Fyfan vad skönt saker och ting känns nu :)
Jag höll på att svimma imorse när jag kom fram till skolan, under tiden jag stod och väntade på  "min tur". Men herregud vad jag flög som på moln ut därifrån sen! Det gick hur bra som helst, och det kändes som att jag skulle kunna hålla tal på engelska inför hela skolan haha.
Sedan bar det iväg till slottskogen, och nu snackar vi att det har blivit vår. Av med jackorna och ut och leta småkryp, sedan var det lekdags med Amanda på den där stora lekplatsen!
Har för övrigt precis kommit hem från gymmet efter nästan 2 timmars träning, och nu skall jag dricka te :) ♥

Hjälp :(

Ush nu har jag verkligen ont i magen. Jag har bara lust att grina. Jag hatar sånt här! Skall snart iväg och göra muntliga nationella i engelska.. och det kanske inte låter så farligt, men det är det! Speciellt med den läraren som jag har, som sitter där med sin dömande blick och sedan drar igång något slags korsförhör. Har dessutom sovit skitdåligt hela natten eftersom jag drömt om det här och vaknat stup i kvarten.
Åhh.. Jaja, jag måste ju. Blä. ♥

Fredag.. typ.

Och ja! Sista dagen innan lovet :D Kommer nog vara helt stenad (inte hög) dock, med tanke på vad klockan är nu.. Varför började jag skriva ens? Måste ju verkligen sova. Jaja, skall gymma imorgon igen - vilket jag gjort varje dag denna veckan. Sedan hoppas jag på att få träffa mina små flickor som jag knappt ser längre, hoho.

På lördag åker jag upp till min lilla snutt, och stannar där hela lovet. Tio dagar är inte så dåligt! Hoppas jag inte får lappsjukan bara, han har ju inte lov precis.. Hmmf.
Nej förlåt, jag somnar ärligt talat nu. Ett riktigt dåligt och osammanhängande inlägg blev detta, men va fan, jag är ju så intressant ändå! ♥

RSS 2.0