80's Party


 


Lite bilder, lånade av Lois. Jag menar, checka in byxorna!
Jävligt sköj var det i alla fall, tack tjejer för en grym kväll :D ♥

Onsdag

Snart dags att bege sig tillbaka till skolan, efter en rast på typ tre/fyra timmar. Helt sjukt att det är torsdag imorgon, sedan helg igen. Veckorna går verkligen fort nu för tiden! Nästa vecka kommer troligen gå långsamt i och för sig, med tanke på att det är massor att göra i skolan.

Igår åkte Claire ut. Blä. Bättre det än Lauren i och för sig, men jag kan inte fatta hur Dominique (eller hur fan hon stavas) kan vara kvar. Haha, jag är helt inne i det där nu. Äntligen (om man nu ska uttrycka sig så) följer jag ett tv-pogram! Och i oktober börjar "Make me a Supermodel", hur bra? :D

Nu ska jag tillbaka och har ord-bajs redovisning i svenska. Inte speciellt kul.

Och en till sak, jag såg värsta bilen inne i stan förut när jag åkte hem. En sån ska jag ha! Ha-ha ♥

Måndag

Jag vill bara göra mig iordning, kasta mig i sängen och sova tills imorgon. Men nästa vecka väntar två prov och en inlämning, så det är lika bra att sätta igång. Om jag nu orkar hålla ögonen öppna.

Jag längtar till den 10 oktober. Då fyller Vitamin 20 år, och förhoppningsvis skall vi träffas och fira :D
Saknar henne! ♥

Söndag

Gud vad den här helgen gått fort! Imorgon är det skola som gäller igen, och som det verkar kommer det här vara en slappis-vecka. En läxa? Måste vara något fel..
Sedan är det helg, och sedan en skolvecka till. Sedan får jag träffa älsklingen igen. Hur ska det här gå? Saknar honom redan som fan. Ush.
Har tillbringat kvällen i soffan framför TVn, med nybakad chokladkaka! Inte illa vad huslig jag är, haha. Nu är det dags för mig att plocka undan tatueringsgrejerna uppe på rummet, som fortfarande ligger framme. Sedan är det läggdags, god natt ♥

Klant-arsel.

Självklart åker jag iväg till affären, kommer ihåg att köpa varenda liten grej. Varenda liten grej, förutom själva dipp-kryddan. Varsågod och ät chips med gräddfil! ♥

Fredag

Nu har jag minsann varit duktig och diskat så att händerna är skrynkliga och naglacket avskavt. Jag kan ju säga att jag lyckat samla på mig en del disk dom här dagarna. Nu skall jag bara fixa ordning på rummet, hänga tvätt och laga mat. Vilken wunderful fredag! Eller vad säger ni?
Om en halvtimma kommer älsklingen (med min brorsa i släptåg som kommer grisa ner allting), och jag längtar <3
Den här veckan har känts ganska lång, så det ska bli skönt med helg. Dessutom börjar gitarren igen på söndag, tjoho!

Trots allt jag har att göra sitter jag här och skriver, med Neil Young spelandes i vardagsrummet. Inte för att han sitter där i soffan, men ändå, de hade allt vart nått de!
Nog  bäst jag fortsätter som den städpigan jag är! ♥

ANTM Winner (10)



Den grisen. HAHA. ♥

Torsdag

En ledig dag, hur gött? Sitter här klockan ett på dagen i morgonrock, med ansiktsmask! Längtar till Top Model, MEN jag vet vem som vinner, och jag hatar henne. Jag hejade på Marvita, Lauren och Claire :( Bara det att Marvita åkte ut igår, Lauren måste lära sig gå, och Claires hår är förstört. Haha.



Ska snart ut på cykeltur med Pina, medans det ändå är sommarväder ute. Hörs sen ♥

Tisdag

Gjorde en till bara för att. Färgerna och kontrasterna blev dock sepe på datorn, och stjälken blev blå. Men nu är det dags att börja tänka på refrängen (HAHA), God natt! ♥

Måndag

Nu är hösten här på riktigt. När jag var påväg hem från skolan sattes världens ösregn igång. Jag blev helt plaskblöt från topp till tå, uh.
Har ritat ett till motiv förut idag ^^ Blev inte helt nöjd, så jag ska nog ändra lite. Men men, den duger!

Var ute och cyklade med Jossie nu ikväll också, som tur var hade regnet upphört. Och så åkte vi en sväng hem till henne och glodde lite i ELLE (amerikanska). Inte lika bra som engelska :)

Nu skall jag gå och vara nöjd över min sovmorgon som jag har imorgon!
Ses

Söndag (Måndag)

Jag blir helt galen på det här skolarbetet. Frågorna är liksom den samma, fast olika formulerade.

Älsklingen har varit här i helgen iaf, och i fredags var jag och min klass och spelade Laserdome :)
I lördags var vi (jag och älsk dvs) inne i stan, utan att handla speciellt mycket - hör och häpna!
Sedan åkte vi till syrran i Onsala, för att sedan hyra en film som jag kom på att jag redan har sett.
Haha.
Liksom, lite up-date eller vadå? Lika bra, så får jag inte så dåligt samvete att jag vart så seg med att uppdatera bloggen.

Skulle träffat Calle i fredags, men det blev inget med det, så jag hoppas på en date nu till veckan istället ;)
Dessutom är det högtid för mig och Brännis att träffas för en fika också; så om du läser detta, så har pengarna på mobilen tagit slut (därför som jag inte svarade).

Nu måste jag göra klart här. Sedan march i säng. God natt! ♥

Par i Damer.

Eller något. Onsdag idag, med en skoldag som varar 08.00-17.00, avundsjuk? Inklusive en rast på 3,5 timmar. Den tillbringade jag åtminstone hemma hos Johanna, samt inne i stanstan. Fick mig en tisha från H&Ms nya ART BY-kollektion :) Nu sitter jag här, lyssnar på regnet och tänker på läxor. Fortfarande avundsjuk förstår jag?
Och nu ringde Jossie och berättade att hon var påväg hit, och tänker dra ut mig på en promenad. Good! ♥


Morning.

Nu får det vara slut på allt det roliga :) God natt mina damer och herrar, så ska jag se till att vara lika flitig imorgon också! Moha ♥

Anders goes..


1956, -78 & -84

Jag menar, hur snyggt va inte dom två sista? ♥

Yearbook


1952


1956


1960


1964


1966


1968


1990


1994

Inte för att jag är ett dugg lik mig i ansiktet, men det var det enda kortet jag hade helt framfrån ^^

Tisdag

Och så var det tisdag. Var i stan en snabbis med Jossie förut, och nu är det då dags för plugg. Engelska (igen) och samhäll. Kul! Err.. klockan är redan över halv sju? NÄR blev den det?? Man tappar tidsuppfattningen totalt när man går i skolan. Man är som en hamster i ett hamsterhjul. Skillnaden är att man inte bestämmer takten själv.
Jag undrar jag när dom hade tänkt ge mig lön egentligen. Fick ingen lön förra veckan, vilket är jäkligt konstigt eftersom jag jobbade en hel del i juli. Helt roligt var det ju inte heller. Blah.

Nej nu får jag sätta igång och göra lite nytta.
Och Johanna får minsan ta och pallra sig iväg till skolan imorgon :)♥




Måndag

Nu märks det att skolan börjat igen. Ser att det var en och en halv vecka sedan jag skrev något här sist, sorry.
Kom hem från en underbar stockholmsresa igår, och nej, jag tycker inte att stockholmare är så otrevliga som många säger. Och jäklar va roligt det var att gå i affärer där, något bättre utbud än här kan man väll säga. Skulle defenitivt kunna tänka mig att bosätta mig där i något år eller så i framtiden!

Över till något helt annat.
Tycker så himla synd om min syster, som blev av med sin varlp i lördags.(Har nog inte nämnt den här valpen här i bloggen än, eftersom den bara var några veckor gammal). Mitt framför ögonen på henne blev den lilla ihjälsparkad av en häst, och dog i bilen påväg till vetrinären. R.I.P. Maja <3
Jag blir så himla ledsen när jag hör om sånt, och speciellt när jag ser tomheten i min systers ögon. Det var skönt att komma in i huset och se att hon satt där i soffan, så att jag bara kunde krama henne.

Ush, nu går jag och lägger mig och sover. God natt ♥

RSS 2.0