Innan jag dör

Måndag:
Världens ekonomi-inlämning.
Tisdag:
Hålla tal i svenskan, hjälp :(
Onsdag:
Förhör på alla "veckans ord", och det är mycket värre än vad det låter!
Torsdag:
Världens engelska-grammatik-prov, terminens enda.
Fredag:
Fördjupningsarbete i L.K. in?
+ Massa läxor och dret som vanligt.

Detta betyder helt enkelt inget bloggande, inget sovande, inget tränande, inget ätande, inget umgänge, inget liv.
Tack för mig :( ♥

Septum!


Efter flera års betänketid så har jag äntligen bestämt mig ändå :) ♥

Elsa! :)

Nu har jag bokat mina två första lektioner på bilskolan, och jag blir nästan lite nervös.. Det kommer säkert vara svinhalt och snöstorm när jag sätter mig i bilen, och så trör jag gasen i bott och kör sönder allt som är. Hjälp.
Dansstepen förut var jäkligt sköj, men det var inte så lätt att hänga med första gången. Ska köra vanlig Body Step på torsdag, och det är nog lättare :) Sedan har jag ju som sagt Body Balance imorgon också, med yoga och grejer, som jag alltid har velat testa! Wihu!

Och vad tror ni inte jag får reda på nu? Att jag har biologiprov i övermorgon! Hur kan jag (och andra) ha missat det när jag varit på alla lektioner? Sådant blir jag bara så lack på. Nu har jag ju inte vilka sidor det är på, och det är redan tisdag imorgon. Det blir råplugg järnet, och råstress järnet. Bajs :(

Nu ska jag hoppa i säng och drömma en lång, bra dröm. Haha, god natt. ♥

Måndag - och nu snöar det..

Jag gillar inte snö. Eller snarare, jag hatar vintern. Just nu i alla fall. Snö kan väll vara fint om det är i sisådär tre dagar, riktigt mycket, och att man slipper själva nedfallet och slasken. Men så är ju inte fallet. Haha, himla mycket fall hit och dit. Jaja, jag hade utvecklingssamtal idag, och jajemen, både kära mor och far var med. Det gick i och för sig bra allting och så, men jag har verkligen inget till övers för sådana där samtal. Det började väll avta någonstans i åttan-nian, haha.
 Nu ska jag snart iväg och träna dansstep, och det ska bli hur kul som helst! Det är så himla gött att gå på ett gym där man kan variera sig, och inte bara köra styrka typ. Tränade spinning i torsdags, och har förutom idag bokat pass på tisdag och torsdag också :) Det börjar ta sig det här! ♥

Torsdag



Jisses vilken skön dag det har varit idag! Först en sovmorgon (försov mig nästan ändå), sedan ett studiebesök på en utställning på stadsbiblioteket ("tagen på sängen", ganska tråkig) för att sedan sluta för dagen :) Passade på att cykla en sväng till stallet, och om en timme ungefär skall jag möta morsan på sportlife. Skall skriva in mig och ta mitt första pass, roligt! Helt sjukt att det redan är torsdag, men jag kan ändå inte låta bli att vara lite avundsjuk på Johanna och Alexandra. Johanna är just nu i Egypten, och ligger säkert och glassar någonstans, medans Alexandra åker till London ikväll. Uhamejjen.
Jag berättade väll inte att jag övningskörde för första gången (officiellt för första gången), i.. tisdags eller något? Det gick faktiskt ganska bra, får väll försöka få ut farsgubben någon gång (några gånger) i veckan nu så att det händer något. Det är ju trots allt inte jättelång tid kvar tills jag fyller arton :) ♥


Gör det!!

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811181717534237&a=1&


1 år

Fyllde visst bloggen för tre (fyra) dagar sedan :)
Grattis!♥

Måndag, igen

Nu ska jag börja träna igen, hihihoho.
sportlife den här gången. Nautilus blev lite väl långtråkigt med samma maskiner varje gång! Jag ser fram emot att kunna träna annat än bara sådant, och istället träna typ aerobic, spinning, yoga och allt :)
Det störda är väll att typ hela familjen har årskort där, inklusive farsan!
Gött att alltid ha någon att träna med, och förhoppningsvis blir Jossie också medlem :)

Vet ni vad?
Jag har blivit kär i en (annan) grej nu. Det måste vara något fel på mig.. Men den är hur söt och fin som helst ju :) Och liten, lätt att ha med sig och alldeles.. alldeles underbar!

Det är nog dags för Sara Hansson att börja spara. Någon gång i livet måste man ju göra det också. ♥

Måndag

Herregud vad det regnar och blåser ute. Och fossingarna fryser, som dom alltid gör på mig. Har druckit upp min te-balja, med en blandning av Rooibos och grönt te, höhö. Jag dricker verkligen så jädra mycket te, säkert en liter om dagen. Jag menar, bara min favvo-mugg rymmer ju en halv liter! Jag kan inte ens plugga om jag inte inleder pluggandet med en stor mugg med te, men ah.. Det är väll bara för att det är göttigast att sitta o sörpla det medans man pluggar. Tur är det ju att det inte är kaffe i alla fall, haha. Te (och icke-te-te) är ju bra för kroppen åtminstone, så sätt igång nu folk och börja drick te som dårar ;) ♥

Torsdag

Bara en dag kvar tills älsklingen kommer! :D Jag längtar!
Fast.. mitt rum.. borde få sig en rejäl omgång alltså. Och mina läxor också.
Tänk vad man tror att man skall hinna allting "senare" hela tiden. Sedan så sitter man där klockan nio på kvällen, och inte mycket har hänt. (Borde kanske byta ut "man" mot "mig" istället, eller varför inte "dam"?). Jag har i alla fall varit till stallet en sväng. Systra mi flyttade hästen idag, till ett stall som ligger fem minuter från mig, inte dåligt :) Har faktiskt saknat det där. Hästar, stallet, myspys och hödoft.. Kanske skall dra med mig älsklingen dit någon dag? Hade varit jäkligt kul att se honom rida! HAHA.

Och tänk att det redan har gått nio månader :) ♥

Onsdag

Inte illa att vara hemma från skolan klockan halv sex.. Känns så sjukt. Började dessutom klockan åtta.Redovisingen idag är i alla fall avklarad, och det gick bra, så jag känner mig lättad :) Bara två inlämningar och en uppsatsskrivning kvar då den här veckan.. Ändå så bloggar jag? Haha.

På fredag kommer älsklingen hit, och på lördag åker vi till Ullared! Första gången som han är där, stackarn :) Hittar väll förhoppningsvis någonting, om inte annat  schampo och strumpor. Hoppas dom har det där Fructis Nordic Hair, som funkade skitbra (iallafall på mig). Håret blev alldeles blankt, mjukt och lagom luftigt :) Haha, jag borde bli sådan där tv-shop-nisse.

Nu måste jag skriva skriva (skriva) skolarbete. Kanske bloggar senare! ♥

Tisdag

Vaknade igår med kliande bölder över hela kroppen, hmf.. Såg helt sjukt ut, och det var jäkligt läskigt eftersom jag inte visste vad det var. Enligt sjukvårdsupplysningen var det typiska allergichocks-symptom, och jag har ingen aning av vad det skulle vara ifrån i så fall? Det blev i alla fall bättre under dagen, men kom tillbaka i natt igen, fast då bara på handleder/armbågar/skulderblad/knän/höftben. Eller bara och bara, haha. Verkar nästan som om det är någonting med sängen, eftersom det hade lagt sig och slutat klia under dagen..

Jag köpte faktiskt den där dunjackan igår, och herregud vad skönt det var med en riktigt varm gosig jacka! Jag hade tur också, eftersom det var nästan den sista som fanns kvar :) Nu fattas bara ett par riktigt varma, pälsiga vinterskor!

Sedan hade jag lyxen med en jättelång och skön sovmorgon imorse, för att sedan skriva historiaprov. Ett riktigt underhållande prov faktiskt, där jag hittade på händelser och krig som inte alls har inträffat :) Jag tror nog att läraren kommer ha minst lika roligt när han rättar. Det verkar dessutom som om dom flesta hade hittat på en hel del om Sveriges historia. Wunderful! ♥



Kosta Boda

Jag är ganska sjuk vad det gäller en sak, och det är att jag är galen i heminredning. Sara 17 år skall börja samla på en servis. Nej jag skoja bara, men jag har i alla fall gått och kärat ner mig i en, och speciellt då några glas, från Kosta Boda. Se och njut :) ♥

Vammelsrocken

Hittade en snygg jacka på Urban Outfitters :) Men i tider som dessa behöver jag ingen till filtduk, utan snarare en sådan till höger från everest. Får nog bli den. ♥
  

Lördag

Mitt på dagen och det är 0,5 grader ute.. Vintern är verkligen här. Några ensamma knallröda löv på träden, och solen som lyser på. Gud vad fint det är :) Skall ta en promenad sedan, får väll bylta på mig massa kläder.
Ikväll bär det iväg till the big city igen, och imorgon är det dags att åka hem. Jag vill ha lov en vecka till. Jag har knappt gjort någon skola överhuvudtaget den här veckan, så det blir en hel del den här veckan som kommer. Jag har verkligen inte orkat, jag har bara velat luta mig tillbaka och andas det här enda lovet som är denna terminen. Och nu ska jag ta mig den där promenaden jag snacka om. ♥


Sandra Freij.

Fredag/Lördag

Tack för att jag fick behålla mina fötter. Jag är förevigt tacksam, och skall upskatta dem som aldrig förr. ♥

RSS 2.0