Fredag

Äntligen fredag! Den här veckan har gått så jäkla långsamt.. Samtidigt som den har gått så snabbt att jag inte komer ihåg vad jag har gjort. Men nu snart ska jag i alla fall iväg till skolan för sista gången den här veckan, och sedan bär det av till älski :) Med det nya schemat hinner jag med tåget som går innan det vanliga, så jag är framme redan vid halv sex! Gud vad gött, så är inte heela kvällen borta i alla fall :)
 Men nu har jag tio minuter på mig att städa/gå ner med tvätt/bädda innan jag måste springa till bussen med packningen. En vanlig fredag med andra ord. Tur för mig att jag har övat upp mig på gymmet, hahah. ♥

Förlåt..

Det är skrämmande vad död jag har varit på bloggen. Har liksom inte haft tid med dator och sånt nu under jul och nyår och skolstarten.
Tänkte väll inte skriva någon novell nu heller, men någon rad för att uppmärksamma att jag fortfarande lever är väll kanske inte för mycket begärt.

Har rava att göra i skolan nu, den här kommande veckan är rena katastrofen. Jag vill bara gömma mig under täcket och låta den här veckan passera, helt obemärkt. Komma tillbaka senare, i lugnare tider, utan några konsekvenser. Tyvärr funkar inte livet riktigt så, och mina struts-fasoner har ju uppenbarligen inte varit till någon förbättring hittills.
Och inte nog med skolan. Jävlar va folk tror att man ska jobba mitt upp i allt också? Jag är inte så entusiastisk just nu, men folk verkar ju tro man är någon annan jävla.. Nej jag vet inte. Sommarjobb tackar jag gärna ja till, men inte mer än så tills jag gått ur skolan. Punkt.

Tack och lov att jag har mina ljus här i januarimörkret.
Och uh jag är ju så poetisk att jag griner.
HAHA ♥

RSS 2.0