She's Falling Apart

Och ännu har jag inte kommit på hur man fixar till utséendet på den här bloggen. För ingen verkar orka förklara :/
Sitter här och väntar på att klockan skall gå, ska åka iväg till Säve runt tre. Hoppla hoppla!
Och iiihh, snart är det jullov :D Julmat, familj, vänner, mellandagsrea, sovmorgon, nyår!
Kimmy och jag skall shoppa gärnet på mellandagsrean! Jossie med har bestämt ^^
När Mammi fick veta att jag bloggade tyckte hon att jag skulle skriva att hon var världens bästa mamma ^^ Och det är hon ju :D så:
Mamma, du är världens bästa och jag älskar dig <3


All I want is the wind in my hair. To face the fear, but not feel scared.
image7
Jag vet inte om jag borde säga någonting. Och borde jag det så skulle det vara till henne. Men nu gör jag inte det, och låtsas som om det nuvarande är någonting annat. Men hon vet ingenting om någonting. Tvekan, saknad, längtan, tvekan. Men nu står jag själv, och troligen backar jag tillbaka. Tryggare så.♥

You are my sunshine

Har nästan dåligt samvete för att det var så längesen jag bloggade, men när man väl ska blogga kommer man inte på något att skriva. Det blir helt tomt. Fader och jag var o beställde en skitsnögg tapet till mitt rum igår, iiih! Den kommer på fredag, sen är det bara att sätta igång :D Tror det kommer blir dretbra om jag ska vara ärlig.

Träffade mina älsklingar i fredags :) Dom är så söta! Igår var Max här också, så moster Sara fick vara barnvakt. Byggde koja av vardagsrumsbordet, och det var inte tillräckligt högt för varken mig eller Max, men lite ryggvärk kan man väll st
å ut med ^^


Inte bara att det var längesen jag bloggade, det var sjuukt längesen jag gymmade nu också. Bedrövligt. Inte gymmat på en vecka, plus att från och med i onsdags har jag vart onyttig på kuppen.
Frukost idag = Två bitar av mammas chokladkaka. ( Men den e ju så go :$ )
Haha, ska gymma på tisdag igen i alla fall. Får ta igen denna veckans passivitet då. ♥






RSS 2.0