Dags för disk!

Och ja, tro det eller ej. Men jag, JAG, skall ställa mig och diska nu klockan två på natten. Fast.. ehm, älsklingen har redan börjat. Har precis kommit hem, så det är lika bra att få det överstökat när man ändå är pigg. Så slipper man tänka på det imorgon i alla fall. Är fruktansvärt shoppingsugen som vanligt, och vet precis vad jag vill ha. MEN där är ett problem. Jag vill ju så gärna på den där festivalen jag nämnde, men jag vet inte riktigt om jag verkligen har råd. Så jag vågar inte shoppa, men heller inte köpa biljetten. Vad ska jag göra?
Blir förhoppningsvis utgång imorgon, Rockbaren, och där lär det ju ryka en del! Men fan, lite får man ju unna sig. ♥

Jag ser det snöar

Tjoho! Jädrar vad klockan går fort, här sitter man och har nyss ätit frukost! Är hemma nu (har i och för sig varit det sedan i söndags), och idag skall jag och älsklingen åka till civilisationen och se om vi hittar nått fränt att shoppa :)
Jag skall i alla fall köpa födelsedagspresent till min lilla äldsta storasyster, som fyller år imorgon. Men någon vidare lust att gå ut har jag egentligen inte, för herregud vad mycket snö det är!

Såg 1408 i helgen, den var grym! Rekomenderas starkt, fast kanske ingenting för lättskrämda :)
Och så såg jag Sweeney Todd, den var dock inte lika bra, men heller inte dålig. Rätt dumt slut, som gjord för en fortsättning. Dom hade i och för sig fräna kläder på sig :D Ibland önskar jag att jag också levde på den tiden, så jag fick ha massa roliga klänningar och frisyrer jag med! ♥

Glad påsk!

Hellu :) Sitter hemma hos älsklingen och väntar på att han ska bli klar med duschandet, så man får äta frukost
någon gång. Ska snart åka iväg till stugan och träffa Vitamin, och just det ja! Det är ju påskafton idag :O 
Tittar man ut skulle man snarare tro att det är julafton, det är verkligen hur mycket snö som helst. I alla fall för att vara i slutet av mars! 

Har tagit med mig en kanyl, så när Vitamin åker hem till sig ikväll är hon antagligen piercad :)
Så det blir bara till att hoppas på att allt går som det ska ;)
Jossie, ville inte du också pierca dig? Haha.
Jaja, ska käka nu! ♥ 

Världen genom en kameralins

image48

image49image50

Hur snygga är dom inte? Limited edition Olympus Mju heter dom, och jag vill ha! Den längst upp tycker jag är fräckast, och det är nog hög tid för mig att skaffa en kamera, eftersom jag inte har någon. Man kan i och för sig undra hur mycket den kostar, eftersom det inte står något pris någonstans. ♥






Festivalsommar i Tyskland!

Herregud vad klockan är mycket! Och jag som har så mycket kvar att göra.. Har inte ens packat än. Frös fast här när jag fick reda på en festival till, som jag måste åka till i sommar. Och imorgon börjar jag 08:00, och måste därför gå upp 06:00 -inte alls segt! Sedan skall jag direkt till centralen efter skolan, så jag måste konka runt med väskan i skolan.

Var hemma hos Horny igår och träffade mina gullongar :)
Fick födelsedagspresenter! Mihi; 2 tshirts, 6par trosor (haha, bridget-varning), ett paraply med ugglor, plåster, naglack, en tepåse och en buljongtärning! Lite annorlunda tema, typ "Sara ramlar i regnet och slår sig". Paraply för regnet, plåster för min smidighet, kläder för att dom jag har blir blöta, och buljong och te när jag kommer hem igen. Haha, jäkligt smart måste jag få säga. Påtal om regn så snöade det idag igen. Blå himmel, skinande sol och hyffsat varmt, men med iskalla snöflingor som föll. Hur skumt som helst.

Men nu måste jag verkligen göra det jag ska! Love.  ♥



Fabian :)

Malin och Christoffer kom hem idag, och förutom Grim, hade dom med sig lille Fabian! Han var så otroligt söt, och sprang runt som ett litet yrväder. Och direkt efter att Christoffer hade vart ute med honom, gick han till köket och kissade på golvet :)

image47

Imorgon åker jag till älsklingen, och där skall jag träffa Vitamin, och pierca hennes läpp!
Det ska nog gå bra! MOHAHA ♥

Till er bloggare

För er som vill nå ut mer med eran blogg: Mer trafik
Någon grej där man samlar poäng genom att läsa andras bloggar, och på så sätt får fler läsare till sin egen.
Rätt desperat kanske, men frågan är ju om det funkar?

Btw, nu funkar det äntligen att publicera inläggen.

Vad händer?

Varför publiceras inte inläggen? :S  ♥

R.I.P. Ann-Katrin Stigsdotter & Patrik Thorén

7/3 - 08
Jag satt på tåget, såg hur skog och åkrar svischade förbi, påväg mot Kil. När vi tillslut kom fram till Säffle stannade tåget som vanligt vid stationen, och folk hoppade av och på. Där stod vi, hur länge vet jag inte, när konduktören tillslut ropade ut i högtalarna att det var problem längre fram på spåret. Vi skulle inte kunna börja åka igen förrän om en halvtimme, och jag visste direkt att en halvtimme för SJ är en timme i verkligheten. Och mycket riktigt, eftet en lång stund börjar vi rulla igen. Jag pratade med älsklingen i mobilen, medans han febrilt letade i olika mataffärer, efter den rätta dippen! Vi la på, och efter en stund ringde han upp igen. Jag hörde direkt att inte allt var som det skulle, och när han konstaterade att det var väldigt viktigt att båda hade ström kvar i mobilen, kom det fram att det var någonting som hade hänt. Jag frågade hur allvarligt det var, och tydligen var det mycket allvarligt. Jag frågade om det var det värsta man kunde tänka sig, och han svarade att han inte vet vad som var värst längre. Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna, allting stannade upp. Jag kände panikkänslor gripa tag i mig, och ville inget annat än att bara komma fram och få veta vad som hänt. Men då hör jag hur det plingar till ännu en gång i högtalarna, konduktören talar om att på grund av en del orsaker var vi tvungna att åka i reducerad hastighet resten av färden. Jag fick lust att hoppa av tåget i farten på en gång. Jag ville bara ut. Tillslut kom jag fram till Kil, och fick veta vad som hade hänt.

Det var fredag. Min moster och hennes sambo var påväg till Mellerud för att hämta hem sin nya valp, men kom aldrig fram. Jag trodde inte det var sant, ville inte tro det. Det är sådant som man läser om i tidningen. När det händer någon som nära till en själv, blir det som ett slag i ansiktet. Jag har fortfarande inte förstått det. En krock, och sen.. Ingenting. Allting.
Saknar er, vila i frid ♥

Fredag idag

Snart åker jag till älsklingen! Längtar :)
Annars sitter jag här och äter granatäpple, som tydligen är hur nyttigt som helst, och gott! Men det tog hur lång tid som helst att gröpa ur den. Tycker dom ska uppfinna granatäpplen som är som en enda STOR sådan där kärna. Mums!

Sitter just nu..

..hos Sofia, för att döda min rast på tre timmar. Ska i och för sig tillbaka snart för en sista lektionen (matte), och sedan bär det av direkt till jobbet. Känner mig sjukt trött idag, och orkar egentligen inte jobba. Fick nyss ett sms om att jag har saker från H&M att hämta ut, vad kan det vara? :S Det återstår väll att se!
Fick shoppat en del saker igår också, men dock inga jeans (surprise, surprise). Istället blev det en väska, ett par örhänge, ett halsband, silverschampoo (helt skum färg på det :D ), samt en foundation. Den där mousse-saken från maybelline, riktigt bra faktiskt! Nu ska jag sitta o glo i nya H&M-katalogen, innan jag beger mig iväg till skolan! Bye bye ♥

Studiedag, yey!

Tjoho! Ska snart till stan med Kimmy, och förhoppningsvis hittar jag ett par jeans som sitter bra.. Men det tror jag knappast, det har hittills varit nästintill omöjligt. Ska träffa Brännis runt fyra och fika också, mys!
Tänker använda skorna jag köpte, har tagit mod till mig (med lite övertalning från Kimmy). Haha, det är nästan så att jag funderar på att ta med mej ett par extra i väskan. Med min tur kommer jag väll snubbla på varenda kullersten, samt bryta klacken! Jaja, ska gå nu :) ♥

New Shoes :)

Idag var jag och fikade i stan med Malin :) Gick förbi ett skylltfönster och såg ett par skor jag var tvungen att köpa, haha! Har tänkt ett tag på att skaffa ett par med klack, trots att jag blir 190, eftersom jag knappt har några sådana. Så ser ni någon vandrande lyktstolpe i Göteborg är det troligen jag! :D
image44image46


Gick till H&M för att byta jackan också. Vandrade in på H&M:et i nordstan, gick fram till stället med likadan jackor och konstaterade att jajemen, det skulle minsann vara knapphål på dom. Så jag grabbade tag i en i min storlek, och gick fram till disken.
"Hejsan! Det är så att jag var här igår och köpte den här jackan, men sedan när jag kom hem upptäckte jag att knapphålen saknades!", jag lät så käck att det nästan var skrämmande. Sedan plockade jag upp jackan ur påsen, men va fan! Det är inte sant, tänkte jag när jag i ögonvrån såg att det inte alls fattades några knapphål i min jacka. Jag försökte reda upp situationen, men kunde inte hålla tillbaka ett asgarv, och det kunde inte kassörskan heller. Hon måste trott att jag var hur blåst som helst. Jag hade alltså vänt på jackans "sidor", och har försökt knäppa jackan med fel knappar. Haha, inte alls pinsamt, jag mer eller mindre sprang därifrån sedan. ♥

Längtar till våren!

image42image43

Köpte en jacka när jag var i stan med Jossie förut idag :) Denna marinblå, skolflicke-aktiga sak från H&M. Var riktigt nöjd, ända tills jag studerade den här hemma och upptäckte att det fattades tre knapphål! Får väll gå tillbaka med den och byta den. Uhamejen.

Köpte för övrigt en söt liten kofta också, ett riktigt fynd på Rut mfl. för bara 70:- ( = Sara glad). ♥

Biljetterna till Wacken Open Air börjar ta slut

2008-02-04 19:05 av Festivalinfo Crew (Festivalinfo)

Festivalbussen.com skriver i sitt senaste nyhetsbrev att arrangören bakom Wacken Open Air meddelat att biljetterna börjar ta slut.

För två veckor sedan var redan fler än 40 000 av de totalt 65 000 biljetterna sålda.


 

I'm scared. Men tur för mig att älskling köpte biljetter idag då :) ♥

RSS 2.0