Tisdag

Jag tror nog att bloggtorksviruset har drabbat mig ganska så allvarligt den senaste tiden, men jag har bannemig inte tid. Var hemma 21:30 idag igen (fick skjuts hem av farsan), och imorgon slutar jag 17.00, men jag längtar endå för imorgon kommer Annof hit! :)

Sedan mina damer och  herrar så är det torsdag, och vad händer då? Va?
Min födelsedag såklart, 18 år och allt :) Och påtal om det så har jag redan fått en present i förskott, av min älskling. Tänk vad bra smak han har, haha. Ett par skor som är 14 cm höga. Jag menar, vad kort jag blir då?? Men skitsnygga är dom i alla fall, så jag får väll helt enkelt övervinna min klack(längd)skräck.

Nej jag får fan skärpa mig. Det är ju bara invalider som inte fattar att jag har högklackat på mig. (Hets mot folkgrupp?)
Dessutom är det snyggt att vara lång. Eller något.

Nu måste jag kissa, har varit akut nödig i hur många timmar som helst. Bara så du, ni, vet. ♥

Sent en måndagkväll

Så sitter jag här, som vanligt. Som vanligt bloggandes när jag har tusen andra saker som måste göras. Som vanligt tvingas jag antingen vara uppe hela natten, eller så blir de där viktiga sakerna inte gjorda. Bajs.
Imorgon slutar jag klockan fem, sedan har jag teorilektion i 3 timmar till kockan 21:30. Jag menar, jag kommer åka till skolan klockan åtta och komma hem halv elva. Någon mat? Inte direkt.
På onsdag slutar jag klockan fem igen, men på torsdag (hör och häpna!) är jag ledig :D Fy fan vad gött, efter denna rivstarten. Hoho.

Den där grejen som jag skulle avslöja idag är fortfarande inte.. vad säger man.. färdigbeslutad. Och det är så typiskt, för det är alltid min tur att det blir så. Någonting som krånglar.
Men den här veckan lär jag i alla fall få veta (och ni med).

Sedan har jag kommit på att jag har blivit jättegammal :(
Jag träffade nämligen Louise på bussen idag, trevligt som vanligt, men jag tror vi snackade om våra lov. Jag skojade om det, att jag har blivit ålderdomlig, med tanke på det där med längdskidåkning och vakna-tidigt.
-För det läskigaste var ju att dagen efter jag åkte längdskidorna för första gången så vaknade jag av mig själv klockan åtta!
- Hahah.
- Så då gick jag upp och la patiens.   (vilket var ett skämt)
- Hahah, precis! Och löste korsord!   (vilket inte var ett skämt)

Jag säger bara hjälp..

Kvällstöl

Nej men jag har ju inte berättat!

Jag kärade ner mig i ett par skor från H&M för ett tag sedan, och precis när jag skulle köpa dom så hade de tagit slut. Min tur som vanligt? Men vad tror ni jag fick se igår?! Dom hade kommit tillbaka :D

Så jag köpte dom på direkten, och nu längtar jag till våren mer än någonsin.
Nackdelen är väll såklart att det känns som om hela Sveriges befolkning kommer komma i dom så fort solen tittar fram, men skit samma, jag har kärat ner mig i massa andra skor som jag kan ha som omväxling också :)

Och sedan är det en sak till som jag inte har berättat.. Eller jo, somliga vet.
Men jag säger ingenting förns det är klart (ungefär måndag), men jag är jävligt nervös nu för jag såg att morsan hade ringt nu ikväll. Så kanske inte saker och ting blir som man tänkt sig trots allt?

Nu medans jag ändå är igång.. är det något mer intressant (höhö) som jag inte berättat tro..?
Kanske att USA-resan är bokad och att det bär iväg i fyra veckor från och med ungefär den 15e juli. Så jävla underbart, men jag kan inte riktigt längta fullt ut - för jag har liksom inte riktigt fattat. Men när dom sista dagarna kan börja räknas tror jag nog det kommer bli lagom nervöst..
Nej nu skall jag lägga mig med min lilla plutt och glo på Southpark. Love ♥

Torsdag

Nu var det gjort! Och det gick som en dans.
Plötsligt kände jag mig som en stelbent kossa på ett par smala brädor, och det började riktigt bra när jag redan vid det första bilmötet ramlade.. Jaja, det är faktiskt inte så lätt att stanna som man kan tro, mycket lättare att sätta sig på rava.

Nu har jag bara lust att gå ut i solen och sätta mig med min päronsoda, men nja, -10 grader tillåter inte riktigt det. Jag vill ha sommar :( Måste i vilket fall fortsätta att läsa om käre Candide nu, men jag skriver säkert några ord ikväll :)

(Kändes inte som att det var första gången som jag "lovade" det). ♥


Woho!

Ett par för korta längdskidor - Check!

Pjäxor i storlek 44 - Check!

Stavar -Check!

Toppluva -Check!

Stora, tjocka strumpor att fylla ut pjäxorna med - Check!


Imorgon börjar min karriär, alla redskap ligger i hallen och väntar på mig. Skogen, here I come! ♥

Tisdag

Jag tror jag skall börja åka längdskidor. Tänk vad härligt att svepa fram över den glittrande snön i vintersolen. Vägen som kantas av de snötyngda granarna, ångan från andningen, rosiga kinder. Jag kan se mig själv som näste Gunde Svan, med en röd toppluva.
Jag tror att jag ska be Annörs trolla fram ett par skidor åt mig..♥


Lördag (Söndag)

Fifaen, vad tiden går fort!
I det långa loppet; lilla Kimmy fyllde aderton år idag (igår)!! Grattis grattis - vad tiden går fort.
Och i det korta loppet; jag vet inte hur många dagar nu som jag trott att det vart torsdag. Jag tror jag säger det varje vecka att "oj vad fort denna veckan har gått fort", men den här måste bannemej ha slagit något slags snabbhets-rekord. Dessutom blir jag lite förvirrad, för har det ens varit någon skola innan det här lovet? Det var ju jullov igår :S

Det börjar ordna upp sig med saker och ting nu tycker jag. Det känns skönt. Inte så mycket redovisningar som hänger över en (bara biologi), och inte så fasligt mycket prov och arbeten heller. Hjulen börjar rulla ganska fritt mot rälsen, puh.

Igår så fick jag härja fritt i Jossies hår :D Och inte för att skryta, eller jo, man måste få skryta ibland, så blev det jävligt bra! Tror jag har en liten talang för det där med hårklippning ändå :)
Hon blev i alla fall nöjd, och det är ju ändå huvudsaken. Det var så roligt när hon fick se sig själv i spegeln, det blev rena hollywood-effekten :D Sedan blev det såklart fyrtio tusen bilder tagna. Det borde stavas furti.. ♥




Lördag

Herregud vilken tågresa det var igår. Jag var skittrött så det tog inte så lång tid innan jag halvsov, och precis då kommer kontrollanten för att kolla biljetterna. Helt yrvaken slänger jag fram mitt fritidskort, utan en tanke på något.
"NEHEJ DU! Den här börjar inte gälla förrns om en HALVTIMME!"
"Err.. va? Jaha.. Det visste jag inte?"
"Nehej DU! Men det är DITT ANSVAR att TA REDA på sådant!!"
"Ahh..jo.."
"Så nu får du minsann betala!"
"Okej. Hur skall jag göra det utan pengar?"
"HAR DU INGA PENGAR??"
"Nej."
"Du. När vi är i Trollhättan är du ute ur det här tåget!"

Sedan fortsatte kärringjäveln att skälla på mig i seriöst fem minuter tills jag var påväg att börja gråta. Sedan fick man sitta där som på nålar till Trollhättan, där det var meningen att jag skulle sitta ute i snön i över två timmar och vänta på nästa.

VIlken jävla tur jag hade som råkat sätta mig vid världens snällaste Mikaela, som lånade ut tvåhundra spänn till en total främling :) ♥

RSS 2.0